Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Kokorina un Mamajeva draugi mēģināja nopirkt piekaušanas video

Rolands Eliņš

Kokorina un Mamajeva draugi mēģināja nopirkt piekaušanas video
Pāvels Mamajevs. Foto: AFP/Scanpix

Krievijas futbolisti Aleksandrs Kokorins un Pāvels Mamajevs mēģinājuši par pieciem miljoniem rubļiem (apmēram 65 tūkstoši eiro) nopirkt video, kurā redzams, kā viņi uzbrūk kādam vīrietim. Viņu centieni palika bez rezultātiem, vēsta krievu mediji, jo video no novērošanas kamerām jau bija nodots policijai.

Pēc agresīvā izgājiena kafejnīcā Maskavā, kur Aleksandrs Kokorins, Pāvels Mamajevs un viņu draugi bija uzbrukuši cilvēkam, kurš vēlāk izrādījās Krievijas Rūpniecības un tirdzniecības ministrijas ierēdnis Deniss Paks, futbolistu draugi mēģināja atrisināt situāciju pa savam, vēsta Krievijas telegramkanāls „Mash”.

Dažas stundas pēc incidenta futbolistu draugi ieradušies kafejnīcā un piedāvājuši piecus miljonus rubļu par pieeju kafejnīcas serveriem. Krievijas mediji vēsta, ka viņiem sava piedāvājuma izteikšanai nav traucējusi arī blakus dežūrējošo operatīvo darbinieku klātbūtne.

Mēģinājums piekukuļot gan bija nesekmīgs, jo Paka šoferis jau bija parūpējies, ka video ir ierakstīts USB zibatmiņā un nodots policijai. Jāatgādina, ka Kokorins un Mamajevs pirmdienas rītā bija iesaistīti vēl vienā konfliktā, un arī tajā viņu agresīvā uzvedība un citas personas piekaušana tika fiksēta video ierakstā.

Krievijas mediji dienas gaitā vēstīja, ka Kokorins un Mamajevs tikuši aizturēti, taču Iekšlietu ministrijas Maskavas nodaļas pārstāvji sarunā ar „Championat.com” norādīja, ka šādu informāciju ministrija nav saņēmusi un nevar apstiprināt.

Tikmēr Krievijas futbola Premjerlīga oficiāli pievienojusies abu futbolistu rīcības nosodītājiem. Premjerlīgas paziņojumā norādīts, ka pēc incidentu apstākļu noskaidrošanas līga izsaka sašutumu par abu futbolistu rīcību un stingri nosoda viņu huligānisko izturēšanos: „Šāda rīcība met ēnu ne tikai uz „Zenit” un „Krasnodar” reputāciju, bet uz visu Krievijas futbolu. Mēs uzskatām, ka vainīgajiem jāsaņem visstingrākais sods. Huligāniem futbolā nav vietas.”

Izmantotie resursi:
https://t.me/breakingmash/8112
https://www.championat.com/football...

  +3 [+] [-]

, 2018-10-09 20:08, pirms 6 gadiem
izdzimtenu un necilveku cieniga riciba..kada valsts tadi ari iedzivotaji..nekad neklus par cilvekiem utainie idari

  +5 [+] [-]

, 2018-10-09 20:14, pirms 6 gadiem
Tādiem izdzimteņiem futbolā nav vietas. Arī pašu krievu acīs tagad diez vai attaisnosies. Var diezgan droši apgalvot, ka šo mudaku futbolista karjeras ir galā. Kaut gan 100% tomēr labāk neteikšu - tā taču ir Krievija...

  -2 [+] [-]

, 2018-10-09 22:15, pirms 6 gadiem
aivo50 kapeec uzreiz jasaka par valsti? Latvijaa taadu cilveeku itkaa nav?! Stulbie it visur...

  +2 [+] [-]

, 2018-10-09 23:18, pirms 6 gadiem
bavariancar rakstīja: aivo50 kapeec uzreiz jasaka par valsti? Latvijaa taadu cilveeku itkaa nav?! Stulbie it visur...
Dmitrij, a tu esi šīs valsts patriots, jeb tomēr grūts un neērts jautājums no manas puses?

     [+] [-]

, 2018-10-09 23:53, pirms 6 gadiem
Un kāda tam ir nozīme? Ko mainīs, ja es pateikšu ka esmu latvijas pilsonis un savas valsts patriots? Neko tas nemainīs... stulbie ir un starp latviešiem... poļiem, krieviem...nav starpības no ieraksta pasē!

     [+] [-]

, 2018-10-10 03:04, pirms 6 gadiem
bavariancar rakstīja: Un kāda tam ir nozīme? Ko mainīs, ja es pateikšu ka esmu latvijas pilsonis un savas valsts patriots? Neko tas nemainīs... stulbie ir un starp latviešiem... poļiem, krieviem...nav starpības no ieraksta pasē!
Principā jau tā ir taču valstī kura pūst no augšas, kuras priekšgalā stāv bandīti un korupcionāri tāda uzvedība gandrīz vai piemērota!

     [+] [-]

, 2018-10-10 11:12, pirms 6 gadiem
iesaku ieiet kokorin instagram kontā kokorin9 un palasīt krievu komentus par viņu, ko šie domā

     [+] [-]

, 2018-10-10 11:13, pirms 6 gadiem
kr4 cilvēki viņus bez sāls apēdīs par šito

     [+] [-]

, 2018-10-10 17:53, pirms 6 gadiem
bavariancar rakstīja: Un kāda tam ir nozīme? Ko mainīs, ja es pateikšu ka esmu latvijas pilsonis un savas valsts patriots? Neko tas nemainīs... stulbie ir un starp latviešiem... poļiem, krieviem...nav starpības no ieraksta pasē!
Dmitrij, es Tev tikai jautāju! Taisnība Tev ir, idioti ir visur... Bet iesaku palasīt pēc tautības krieva, bet arī LV pilsoņa, pazīstama Latvijas fotogrāfa Sokolova viedokli par krieviem - kaut kas ar to nāciju saknēas jau nav riktīgi. Protams, ne visi ir vienādi, taču viņa argumentētais viedoklis ir diezgan loģisks. Bet Tev kā lieliski runājošam krievam... ja vēl arī Latvijas patriotam, varu izteikt tikai savu cieņu!