Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Bijušajam Polijas izlases trenerim divu gadu cietumsods par spēļu sarunāšanu

Bijušajam Polijas izlases trenerim divu gadu cietumsods par spēļu sarunāšanu
Janušs Vojčiks
Foto: www.se.pl

Bijušajam Polijas futbola izlases trenerim Janušam Vojčikam piespriests divu gadu cietumsods par spēļu rezultātu sarunāšanu. Vojčiks septembrī pats atzinās pārkāpumos un pieteicās varas iestādēs.

60 gadus vecais poļu futbola spēlētājs un treneris (vēlāk darbojies arī politikā) Janušs Vojčiks 2003./04. gada sezonā vadīja "Świt Nowy Dwór Mazowiecki". Tajā sezonā komanda nespēja noturēt vietu Ekstraklasē (tagad spēlē pēc spēka trešajā līgā), savukārt par trenera darbu tās sezonas laikā Vojčikam tika izvirzītas vairākas apsūdzības.

Jāpiebilst, ka jau 2008. gadā Vojčiks tika apcietināts, bet apsūdzēts divus gadus vēlāk. Lieta gan nopietnu pavērsienu ieguva tikai šī gada rudenī, kad bijušais Polijas izlases treneris atzinās savos pārkāpumos. Vojčiks savulaik ir trenējis ne tikai vairākus Polijas klubus, bet arī dažāda vecuma poļu valstsvienības, to vidū arī 1992. gada Polijas olimpisko izlasi un pieaugušo komandu (1997-1999).

Par Vojčika nodarīto (apsūdzība izvirzīja 15 punktus) bijušais treneris saņēma ne tikai divu gadu cietumsodu, bet arī naudas sodu 68,4 tūkstošu zlotu (aptuveni 16,4 tūkstoši eiro) apmērā un divu gadu aizliegumu pildīt trenera pienākumus.

Izmantotie resursi:
Sport.pl - Najnowsze informacje - pi³ka noæna -...

     [+] [-]

, 2014-10-09 20:03, pirms 10 gadiem
Laikam jau "paņem pie dziesmas" tikai tad, ja pats atzīstas...

     [+] [-]

, 2014-10-10 10:06, pirms 10 gadiem
Tā ir,kad atzīstās