Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Aalborg" būs jauns treneris

"Aalborg" būs jauns treneris
Brūss Rioks (pa kreisi)
Foto: AFP

Dānijas futbola kluba "Aalborg" galvenais treneris Brūss Rioks pēc šīs sezonas beigām atstās savu vietu pie komandas stūres, tā ziņo portāls uefa.com .

Brūss Rioks šajā amatā nomainīja Eriku Hamrenu, kurš pagājušajā sezonā Olborgas klubam palīdzēja uzvarēt Dānijas Superlīgā. "Aalborg" kluba vadība ir paziņojusi, ka Rioks ir bijis tikai pagaidu komandas treneris, jo ar viņu līgums tika noslēgts tikai uz rudens kampaņu.

Rioka vadībā komanda ir ļoti neveiksmīgi sākusi Dānijas čempionātu, atrodoties priekšpēdējā vietā. Vienīgais trenera panākums ir iekļūšana Čempionu līgas grupu turnīrā, kur Dānijas klubs divās spēlēs ir izcīnījis vienu punktu.

"Aalborg" kluba sporta direktors Lings Jakobsens: "Mēs meklējam treneri, kurš ir gatavs strādāt ar komandu ilgtermiņā. Tuvākajā laikā mēs paziņosim, vai ir izdevies panākt vienošanos ar kādu no treneriem." Rioks savulaik ir spēlējis Skotijas izlasē, pie tam bija tās kapteinis, kā arī trenējis Londonas "Arsenal". Visticamāk, ka Riokam pēdējā spēle pie "Aalborg" komandas stūres būs 10. decembrī, kad komanda tiksies ar "Manchester United".

Izmantotie resursi:
uefa.com


, 2008-10-08 10:05, pirms 16 gadiem
se tev pateiciiba....
"Vitesse" pret PSV. Foto: imago/Pro Shots/Scanpix
3

Saikne ar Abramoviču maksā "Vitesse" 18 punktus un pirmo izlidošanu 35 gadu laikā

Nīderlandes Karaliskās futbola asociācijas (KNVB) neatkarīga licencēšanas komiteja pieņēmusi lēmumu atņemt 18 punktus Eredivisie pastarītei Arnemas "Vitesse", kas tādējādi garantējusi augstākās līgas pamešanu.
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix
2

Vārtsargam rupja kļūda, Mesi atgriešanās neglābj no izstāšanās no CONCACAF Čempionu kausa

CONCACAF Čempionu kausā, ko agrāk dēvēja par Čempionu līgu, noskaidroti visi pusfinālisti. Šonakt atbildes spēlēs uzvarēja Meksikas klubi "Pachuca" un "Monterrey", sasniedzot nākamo kārtu.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieka un Dubras vienības savstarpējā cīņā zaudē kārtējos punktus

Lietuvas A līgā futbolā noslēgusies septītās kārtas izspēle, šodien laukumos cīnoties trim latviešu futbolistiem.