Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Gutkovska gūtie vārti palīdz "Termalica" iekļūt Polijas kausa astotdaļfinālā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gutkovska gūtie vārti palīdz "Termalica" iekļūt Polijas kausa astotdaļfinālā
Vladislavs Gutkovskis
Foto: Norbert Barczyk /Pressfocus

Šovakar veiksmīgu spēli Polijas kausā aizvadīja Latvijas futbolistu Vladislava Gutkovska un Vitālija Maksimenko pārstāvētā Ņecečas "Bruk-Bet Termalika", kas ar 4:1 papildlaikā apspēlēja Tarnobžegas "Siarka".

Ņecečas "Bruk-Bet Termalica" Polijas kausa sešpadsmitdaļfināla spēlē viesojās pie 2. līgas kluba Tarnobžegas "Siarka". Spēles rezultāts tika atklāts jau ceturtajā minūtē, kad pēc komandas biedra centrējuma veiksmīgs sitiens ar galvu padevās Vladislavam Gutkovskim - 1:0 "Termalica". Šāds rezultāts uz tablo saglabājās līdz pat 88. minūtei, kad "Siarka" tomēr spēja izglābties un panākt izlīdzinājumu (1:1).

Papildlaikā kā vienīgais vārtus spēja gūt viesu spēlētājs Bartošs Spjačka. 95. minūtē viņš atguva vadības grožus "Termalica" komandai - 2:1. Spjačka vēlāk guva vēl divus vārtus, 118. un 120. minūtēs panākot attiecīgi 3:1 un 4:1, kā arī nokārtojot sev hat-trick.

Vitālijs Maksimenko šajā spēlē palika uz "Termalica" rezervistu soliņa.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/BB_Termalica