Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Sneiders pārceļas uz Kataras čempionātu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sneiders pārceļas uz Kataras čempionātu
Veslijs Sneiders
Foto: Reuters/Scanpix

33 gadus vecais Nīderlandes izlases pussargs Veslijs Sneiders pārcēlies uz Kataru, noslēdzot pusotru gadu ilgu līgumu ar "Al-Gharafa".

No 2013. līdz 2017. gada vasarai Veslijs Sneiders pārstāvēja Stambulas "Galatasaray", taču pēc nesaskaņām pieredzējušais pussargs par nepilniem pieciem miljoniem eiro izpirka savu līgumu un pārcēlās uz Francijas čempionātu, pievienojoties "Nice". Aizvadījis četras spēles, viņš atradis jaunu mājvietu.

Sneiders pārcēlies uz Kataras čempionātu, pievienojoties "Al-Gharafa", kas sezonas vidū ieņem septīto vietu 11 komandu konkurencē. "Tas ir jauks piedzīvojums un interesants izaicinājums. Priecājos, ka varēšu tajā mesties kopā ar ģimeni," sacīja Sneiders, kurš parakstījis līgumu uz 18 mēnešiem.

Nīderlandieša jaunā komanda nākamo spēli aizvadīs nākamās nedēļas nogalē, 20. janvārī. "Al-Gharafa" rindās spēlē vēl divi eiropieši – portugālis Diogu Amadu un slovāks Vladimirs Veiss, kurš aizvadījis 64 spēles valstsvienībā. Gūstot vārtus 2016. gada Eiropas čempionāta mačā pret Krieviju, Veiss kļuva par pirmo vārtu guvēju turnīra vēsturē, kurš nepārstāv Eiropas klubu.

Sneiders valstsvienības rindās aizvadījis 133 spēles, kas ir Nīderlandes rekords, un guvis 31 vārtus. Klubu karjeras laikā pussargs pavadījis divas sezonas Madrides "Real", bet pēcāk pievienojās Milānas "Inter", palīdzot komandai izcīnīt uzvaru UEFA Čempionu līgā. Sneidera kontā ir arī Nīderlandes, Spānijas, Itālijas un Turcijas līgu tituli. 2008. gada Eiropas čempionātā viņš tika iekļauts simboliskajā izlasē.

Izmantotie resursi:
Wesley Sneijder: Netherlands midfielder joins...

     [+] [-]

, 2018-01-08 14:35, pirms 6 gadiem
Ehh, un tā aiziet godības.. Vēl nesen veidoja vienu no pasaulē fantastiskākajiem pussargu duetiem vidējā līnijā ar Robēnu!

     [+] [-]

, 2018-01-08 17:18, pirms 6 gadiem
Viņam jau kādus 5 gadus laiks penzijā. Sliktākā Nīderlandes futbolistu paaudze pēdējos 100 gados.

  -3 [+] [-]

, 2018-01-08 17:18, pirms 6 gadiem
Arjenu Robenu ar penzijā, cenzēts!

     [+] [-]

, 2018-01-08 18:54, pirms 6 gadiem
spraits rakstīja: Arjenu Robenu ar penzijā, cenzēts!
Viziti pie arsta pieteici?