Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Rakelam dalība uzvaras vārtos Kiprā, Oša "Lugano" kļūst par Šveices Superlīgas līderi

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rakelam dalība uzvaras vārtos Kiprā, Oša "Lugano" kļūst par Šveices Superlīgas līderi
Deniss Rakels. Foto: Paphos FC

Kipras čempionātā futbolā ceturto "sauso" uzvaru pēc kārtas izcīnīja uzbrucēja Denisa Rakela pārstāvētā "Paphos", kas savā laukumā ar 1:0 pieveica Limasolas AEL, kamēr par Šveices Superlīgas līderiem pēc uzvaras pār ''Sport'' ar 1:0 kļuva Mārča Oša pārstāvētā ''Lugano''.

28 gadus vecais Latvijas futbolists laukumā bija "no zvana līdz zvanam". Vienīgos vārtus "Paphos" labā 19. minūtē iesita Navarone Fors, bet vārtu guvuma kombinācijā aktīvi līdzdarbojās arī Rakels (skatīt video). "Paphos" ar deviņās spēlēs izcīnītiem 14 punktiem pakāpās uz septīto pozīciju 14 komandu konkurencē.

Šveices Superlīgā Latvijas valstsvienības aizsargs Mārcis Ošs laukumā devās tikai kompensācijas laika ceturtajā minūtē, viņa pārstāvētajai "Lugano" viesos ar 1:0 uzveicot turnīra jaunpienācēju Lozannas "Sport", ar 12 punktiem sešos mačos kļūstot par čempionāta līderi. "Lugano" labā vienīgos vārtus 11. minūtē no 11 metru atzīmes iesita Mijats Maričs. "Lugano" Šveices Superlīgā, ieskaitot iepriekšējās sezonas izspēlēto galotni jūlijā, nav zaudējusi jau 14 spēles pēc kārtas, un komandas galvenais treneris turpina uzticēties esošajam aizsargu trio, kamēr Ošam jāgaida sava iespēja.

Ukrainas Premjerlīgā ar identisku rezultātu 1:0 panākumu guva cita izlases aizsarga Kaspara Dubras "Oleksandriya", kas apspēlēja pastarīti "Lviv". Uzvaras vārtus "Oleksandriya" labā 70. minūtē guva Maksims Tretjakovs, kurš realizēja pendeli. "Oleksandriya" ar deviņās cīņās iekrātiem 13 punktiem kopvērtējumā pacēlās uz septīto vietu. Dubra šoreiz palika rezervē.

"Bayern II" komandas pieteikumā joprojām netiek iekļauts Daniels Ontužāns.