Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ančeloti: "Vēlos atpūsties, bet nākamajā sezonā būšu gatavs"

Ančeloti: "Vēlos atpūsties, bet nākamajā sezonā būšu gatavs"
Karlo Ančeloti
Foto: AFP/Scanpix

Itāļu futbola treneris Karlo Ančeloti atklājis, ka plāno meklēt jaunu darba vietu, tiesa – ne šosezon. Savukārt Huans Karloss Osorio šķīries no brazīļu kluba „Sao Paulu”, lai īstenotu savu sapni – trenēt Meksikas futbola izlasi.

2014./2015.gada sezonas beigās spāņu grands Madrides „Real” atlaida komandas galveno treneri Karlo Ančeloti, un šobrīd itāļu speciālists nolēmis paņemt pārtraukumu līdz nākamajai sezonai, kas pielicis punktu spekulācijām, ka viņš varētu atgriezties Premjerlīgā, kļūstot par „Liverpool” galveno treneri.

Neskatoties uz to, ka viņa bijušais asistents atzina, ka „Liverpool” būtu piemērota Ančeloti, tomēr vakar itālis paziņoja, ka nesteidzas ar darba meklēšanu. ‘’Tagad izbaudu savu laiku, bet, protams, vēlos atgriezties, jo tā ir mana aizraušanās,” viņš pastāstīja Associated Press. „Gribu izbaudīt laiku, lai atpūstos, bet nākamajā sezonā būšu gatavs.”

Savukārt brazīļu kluba „Sao Paulo” galvenā trenera privilēģijas nolicis Huans Karloss Osorio, lai kļūtu par Meksikas futbola izlases galveno treneri. „Ļoti nožēloju Osorio lēmumu. Viņš darīja lielisku darbu,” savā ziņojumā atklāja kluba prezidents.

Pats Osorio atzina, ka, lai gan darbs ar Meksikas izlasi ir viņas sapņu piepildījums, tomēr viņš vēlējies „Sao Paulu” palikt vismaz līdz „Copa do Brasil” finālam. „Tam nav nekāda sakara ar naudu,” viņš paziņoja. „Nav iejaukti aģenti. Tas ir mans personīgs un ģimenes lēmums. Par to daudz tika runāts. Kāds varētu teikt, ka mana sieva dzīvo Kolumbijā, bet viņa ir šeit. Mani bērni turpina mācīties šeit, un es cenšos būt apdomīgs.”

Bijušais Čikāgas „Fire” un Ņujorkas „Red Bulls” treneris pirms divām nedēļām atzina, ka vēlētos piedalīties Pasaules kausā: „Līdz 60 gadu vecumam gribu trenēt Pasaules kausā. Gribu uzvarēt „Palmeras” un „Vasco”, un tālāk pieņemt labāko lēmumu.”

Izmantotie resursi:
Juan Carlos Osorio quits Sao Paulo to take over...
Carlo Ancelotti waiting until next season to...

  +1 [+] [-]

, 2015-10-07 08:22, pirms 9 gadiem
Nu ja nemaldos, tad Ancelotti bija arii kkaadas veselibas probleemas...katraa zinjaa man zheel ,ka Real atkratiijaas no vinja, patika shis treneris...