Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Divala atveseļojies no Covid-19, Maskavas "Spartak" īpašnieks nogādāts slimnīcā

Agris Suveizda

Divala atveseļojies no Covid-19, Maskavas "Spartak" īpašnieks nogādāts slimnīcā
Paulo Divala. Foto: EPA/Scanpix

Itālijas vadošais futbola klubs Turīnas "Juventus" paziņojis, ka argentīniešu uzbrucējam Paulo Divalam negatīvas bijušas divas analīzes pēc kārtas un ka viņš, atbilstoši protokolam, beidzot atzīts par atveseļojušos no Covid-19. Spēlētājam vairs nevajadzēs ievērot stingras izolācijas režīmu.

"Pēdējo nedēļu laikā bijis daudz runu, bet beidzot varu apstiprināt, ka esmu vesels," sociālo tīklu vietnē Twitter paziņoja 26 gadus vecais Paulo Divala, kuram kopš marta vidus pozitīvas bija četras analīzes. "Vēlreiz liels paldies visiem par atbalstu, un vēlu veiksmi tiem, kuri turpina slimot." Turīnas "Juventus" komandā iepriekš pozitīvas analīzes bija arī Danielem Rugāni un Blēzam Matuidī, kuri atveseļojās krietni ātrāk.

Šonedēļ klubu bāzes individuāliem treniņiem ļauts atvērt ne tikai Itālijā, bet arī Spānijā, kur klubiem jāveic masveida pārbaudes pirms treniņprocesa atsākšanas. Kā ziņo Barselonā bāzētā raidstacija RAC1, "Barcelona" pirmajā komandā visiem spēlētājiem vakar veiktās pārbaudes bijušas negatīvas. Katalonijas smagsvars treniņus atsāks rīt.

Tikmēr Krievijas futbola klubs Maskavas "Spartak" pavēstījis, ka kluba īpašniekam un valdes priekšsēdētājam Leonīdam Fedunam atklāta saslimšana ar Covid-19 un viņš nogādāts slimnīcā. Šosezon Maskavas "Spartak" ar 28 punktiem 22 spēlēs Premjerlīgā ieņem tikai astoto vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.juventus.com/en/news/ne...
https://twitter.com/PauDybala_JR/st...
https://twitter.com/FCBRAC1/status/...
https://spartak.com/news/2020-05-07...