Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Baltkrievijas klubs piedāvā iegādāties biļetes uz īstu vai virtuālu klātbūtni

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Baltkrievijas klubs piedāvā iegādāties biļetes uz īstu vai virtuālu klātbūtni
Foto: FK Dynamo-Brest

Koronavīrusa pandēmijas dēļ Eiropas futbols ir apstājies, taču ne Aleksandra Lukašenko vadītajā valstī, kur nacionālā čempionāta mači notiek pat skatītāju klātbūtnē. Epidemioloģiskās situācijas dēļ daudzi futbola karsēji tomēr izvēlas nedoties uz stadionu, tāpēc Brestas "Dynamo" piedāvā iegādāties biļetes vismaz uz virtuālo klātbūtni.

"Esat noguris no karantīnas un noilgojies pēc lielā futbola?" ievadā jautā futbola klubs. "Piedāvājam unikālu iespēju virtuāli apmeklēt oficiālu futbola maču stadionā." 8. aprīlī Baltkrievijas kausa pusfināla pirmajā mačā Brestas "Dynamo" uzņems Soļigorsk "Shakhtyor". Uz šo maču iespējams iegādāties biļetes uz īstu vai virtuālu klātbūtni stadionā.

Bet kā varēs atrasties stadionā virtuāli? "Pagaidām tas ir noslēpums. Futbola klubs Brestas "Dinamo" garantēs jūsu virtuālo klātbūtni stadionā," informē piedāvājuma izteicēji. Turklāt katram virtuālajam skatītājam uz e-pastu tiks nosūtīti foto un video materiāli par mača apmeklējumu.

Virtuālās biļetes cena ir 65-220 Baltkrievijas rubļi (apmēram 23.37-79.10 eiro), bet parastās biļetes var iegādāties krietni vien lētāk (no 1.75 rubļiem). Daļa no iegūtās naudas tiks novirzīta cīņai ar koronavīrusu Baltkrievijā.

Izmantotie resursi:
dynamo-brest.by

     [+] [-]

, 2020-04-08 07:42, pirms 4 gadiem
Vai tiešām tik dārgas biłetes uz futbolu Baltkrievijā?

     [+] [-]

, 2020-04-08 09:29, pirms 4 gadiem
No 2-4EUR https://dynamo-brest.by/