Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Maradona stāsies pie Argentīnas pēdējās vietas īpašnieces stūres

Maradona stāsies pie Argentīnas pēdējās vietas īpašnieces stūres
Djego Maradona. Foto: AP/Scanpix

Leģendārais futbolists Djego Maradona kļuvis par Argentīnas čempionāta pēdējās vietas īpašnieces Laplatas "Gimnasia" galveno treneri.

Argentīnā aizvadītas pirmās piecas kārtas, un "Gimnasia" ir vienīgā komanda bez uzvarām – izdevies izcīnīt tikai vienu punktu. Lai glābtu situāciju, palīgā pieaicināts leģendārais Maradona, kura trenera karjerā šis būs sestais klubs, un puse no tiem bijuši pašmāju čempionātā. Līgums parakstīts līdz sezonas beigām. Pērn "Gimnasia" ierindojās 18. vietā 24 komandu konkurencē.

Klubs paziņojumā norādījis, ka Maradona iepriekšējās komandās spējis izveidot skaidru un kaujasspējīgu spēles stilu. Viņa pēdējā darba vieta bija Meksikas vienība "Dorados de Sinaloa", tomēr Maradonam neizdevās komandu no otrās līgas pacelt uz spēcīgāko, un vēlāk viņš atstāja amatu, kā iemeslu minot veselības problēmas.

Maradona strādājis ne tikai ar klubiem – viņš 2010. gada Pasaules kausā vadīja Argentīnas izlasi, kas sasniedza ceturtdaļfinālu, bet ar 0:4 piedzīvoja sakāvi pret Vāciju.


, 2019-09-06 14:16, pirms 5 gadiem
Tukšā vieta. Ārstēties vajag.
, 2019-09-06 14:32, pirms 5 gadiem
Nabaga komanda, tagad nekas nevar glabt no izkrišanas.
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix
2

Vārtsargam rupja kļūda, Mesi atgriešanās neglābj no izstāšanās no CONCACAF Čempionu kausa

CONCACAF Čempionu kausā, ko agrāk dēvēja par Čempionu līgu, noskaidroti visi pusfinālisti. Šonakt atbildes spēlēs uzvarēja Meksikas klubi "Pachuca" un "Monterrey", sasniedzot nākamo kārtu.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieka un Dubras vienības savstarpējā cīņā zaudē kārtējos punktus

Lietuvas A līgā futbolā noslēgusies septītās kārtas izspēle, šodien laukumos cīnoties trim latviešu futbolistiem.
Mirklis pēc Roterdamas "Feyenoord" vārtu guvuma. Foto: Pieter Stam de Jonge/EPA/Scanpix

"Feyenoord" ar 6:0 saplosa "Ajax"; Glāzgovas derbijā vārtu birums; "Sporting" tuvojas titulam

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās lielklubu derbiji Nīderlandes "Eredivisie", Skotijas Premjerlīgā un Portugāles meistarsacīkstēs.