Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Futbolists cenšas šantažēt klubu, uzvelkot pretinieku kreklu. Klubs viņu atstāj aiz durvīm

Rolands Eliņš

Futbolists cenšas šantažēt klubu, uzvelkot pretinieku kreklu. Klubs viņu atstāj aiz durvīm
Didjē Lamkels Zē netiek ielaists "Antwerp" bāzē.

Amizanti notikumi pieredzēti Beļģijas futbola augstākā līgā, kur "Antwerp" komandas uzbrucējs Didjē Lamkels Zē centies piespiest klubu piekrist viņa pārejai uz Grieķijas "Panathinaikos", tāpēc ieradies kluba treniņbāzē, tērpies sīvāko konkurentu "Anderlecht" krāsās. Šis izaicinošais solis gan atspēlējās viņam pašam – kluba apsardzes darbinieki viņu gluži vienkārši neielaida treniņbāzē un aizsūtīja prom.

Profesionālajā futbolā nav pilnīgi nekāds jaunums tas, ka futbolisti nonāk karjeras brīdī, kurā labprātāk vēlas pārcelties uz citu klubu. Lai arī ir noslēgts darba līgums, kas sportistam uzliek konkrētus pienākumus, sporta specifika tomēr ir tāda, ka pašam klubam nav izdevīgi, ja laukumā dodas futbolists, kurš to nemaz nevēlas, tāpēc bieži vien ir gadījumi, ka futbolisti ar savām izdarībām un protestiem panāk savu aiziešanu no komandas. Līdzīgi gadījumi pavisam nesen novēroti arī Latvijas Virslīgā (Tolu neierašanās uz "Valmieras" spēli, Akinjemi "pazušana" no "Ventspils").

Kamerūnas futbolists Didjē Lamkels Zē šajā transfēru logā vēlas pārcelties no Beļģijas "Antwerp" uz Grieķijas "Panathinaikos", kur spēlētu pie sava bijušā trenera. Taču "Antwerp" nevēlējās piekrist šādam transfēram, un Zē ķērās pie kluba pārliecināšanas ar savām metodēm. Lai nodemonstrētu savu nostāju, viņš šonedēļ uz "Antwerp" treniņu ieradās tērpies konkurentu "Anderlecht" kreklā.

Ja Zē bija plānojis apkaunot savu klubu, tad beigās apkaunots palika viņš pats. Kad viņš piegāja pie stadiona ieejas durvīm, apsargi uz jokiem nebija noskaņoti un gluži vienkārši nelaida viņu pa durvīm iekšā. Zē centās ar spēku atraut durvis vaļā, taču pēc tam viņam nācās aiziet.

Zē pēc tam sociālajos tīklos atvainojās par savu rīcību, norādot, ka cerības par transfēru bija aptumšojušas viņa galvu un ka viņš ir gatavs būt komandas rīcībā, ja "Antwerp" vēl vēlēsies viņu izmantot laukumā.

Zē šajā Beļģijas komandā spēlē divus gadus, tās rindās guvis 11 vārtus un rudenī palīdzēja tai iekļūt Eiropas līgas izslēgšanas spēlēs.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-07 06:50, pirms 3 gadiem
Autor, kad Tolu neieradās uz Valmieras spēli? Tad kad viņš spēli vēroja no tribīnēm ar citiem komandas biedriem kas nebija spēlei pieteikti (Skopenko piemēram) un uzreiz pēc spēles beigām devās laukumā pie saviem komandas biedriem un treneriem?

Un pēc spēles Tamazs arī paskaidroja kāpēc nespēlēja Tolu toreiz!

Nesaprotu, kad Tolu neieradās uz spēli!? Atgādini!

  +2 [+] [-]

, 2021-01-07 10:38, pirms 3 gadiem
Es jau pēc virsraksta sapratu ka Āfrikas dēls pigorus sataisījis

     [+] [-]

, 2021-01-07 23:50, pirms 3 gadiem
Kas tiem āfrikāņu futbolistiem darās galvā, velns viņ' zina...

     [+] [-]

, 2021-01-10 11:37, pirms 3 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Kas tiem āfrikāņu futbolistiem darās galvā, velns viņ' zina...
Daži , kad sāk saost lielo piķi uzreiz tādi bravūrīgi paliek

     [+] [-]

, 2021-01-12 08:19, pirms 3 gadiem
Bēdīgs fakts kāda ādas krāsa tāda galva, protams ir ļoti daudz izņēmumu, bet vairums gadījumu tā tas ir.