Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Uz Čempionu līgas titulu cerošā "Ajax" uzvar Nīderlandes kausā

Ints Megnis
Ints Megnis

Uz Čempionu līgas titulu cerošā "Ajax" uzvar Nīderlandes kausā
Klāss Jans Huntelārs priecājas par vārtu guvumu Nīderlandes kausa finālspēlē. Foto: imago images / Pro Shots / Scanpix

Eiropu pārsteigusī Amsterdamas "Ajax" futbola komanda svētdien ar 4:0 uzvarēja "Willem II" vienību un triumfēja Nīderlandes kausa izcīņā, saglabājot cerības sezonu noslēgt ar trim tituliem.

Deilijs Blinds pēc sitiena ar galvu pirmajā puslaikā izvirzīja vadībā "Ajax", bet pārsvaru dubultoja Klāss Jans Huntelārs. Otrajā puslaikā veterāns Huntelārs izcēlās vēlreiz, bet punktu mačam pielika Rasmuss Nisens Kristensens, "Ajax" komandai Nīderlandes kausu iegūstot pirmoreiz kopš 2010. gada.

Vienība pašlaik ir arī Nīderlandes čempionāta vadībā, bet cīņa ir saspringta - divas kārtas pirms turnīra beigām tā priekšā "PSV Eindhoven" ir tikai pēc vārtu attiecības.

Savukārt trešdien "Ajax" uzņems atbildes spēli UEFA Čempionu līgas pusfinālā, pēc tam, kad pirmajā mačā viesos ar 1:0 pārspēja Anglijas Premjerlīgas komandu "Tottenham".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2019-05-05 23:03, pirms 5 gadiem
Kapec huntelars nespele cl?

     [+] [-]

, 2019-05-06 01:27, pirms 5 gadiem
Bija labs pasākums! ';