Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Skonto'' un ''Liepājas Metalurgs'' tiksies Baltijas līgas pusfinālā

Krišs Upenieks

''Skonto'' un ''Liepājas Metalurgs'' tiksies Baltijas līgas pusfinālā
Marians Pahars un ''Skonto'' pagaidām nepārliecina
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šovakar Skonto stadionā Rīgā ‘’Skonto’’ futbolisti vēlreiz uzņems ‘’Liepājas Metalurga’’ komandu. Šoreiz komandas tiksies ‘’Triobet’’ Baltijas futbola līgas pusfināla ietvaros. Mača sākums pulksten 19:00.

Šogad Baltijas futbola līgā Latvijas klubu dominance ir ļoti izteikta. Četru labāko komandu starpā ir trīs Latvijas Virslīgas klubi. ‘’Ventspils’’ jau pirmo pusfināla maču pret Šauļu komandu aizvadīja, viesos izcīnot uzvaru ar rezultātu 2:0. Ventspilnieki turpina pieturēties pie pirms sezonas teiktā, ka uz Baltijas līgu uzsvars netiks likts, arī pusfināla mačā laukumā sūtot vairākus rezervistus, taču pagaidām, spēlējot ne ar to labāko sastāvu, ventspilnieki vienalga izskatās pārliecinoši.

Otrajā pusfinālā tiksies ‘’Skonto’’ un ‘’Liepājas Metalurga’’ komandas. Rīdzinieki astotdaļfināla un ceturtdaļfināla barjeras pārvarēja ar ļoti lielām problēmām. Divu spēļu summā ar 3:2 pieveikta ‘’Tauras’’ vienība, bet ‘’Ekranas’’ uzvarēta ar 4:2, tiesa, ‘’Skonto’’ sastāvs, salīdzinot ar spēlēm pret ‘’Tauras’’, ir ļoti mainījies, jo vairāki spēlētāji ir iedzīvojušies savainojumos, kā arī vairāki pagājušās sezonas futbolisti komandu ir pametuši, bet atkal palīdzēt ir gatavs uzbrucējs Žuniors, kurš nepiedalījās mačos pret ‘’Ekranas’’.

‘’Metalurgs’’ Baltijas līgā ir spēlējis pārliecinošāk. Astotdaļfinālā ar 4:2 uzvarēti ‘’Banga’’ futbolisti, bet nākamajā kārtā iznīcināta ‘’Jūrmala-VV’’ – 6:2. Kā zināms, turnīrs startēja vēl 2010. gada oktobrī, tādēļ arī liepājniekiem ir vairākas izmaiņas, bet mačā pret jūrmalniekiem ļoti atzīstamu spēli parādīja jaunie futbolisti – Vladimirs Kamešs, Jevgēņijs Golovins un Roberts Savaļnieks, nodrošinot komandai pārliecinošo uzvaru.

Abas komandas jau pavisam nesen savā starpā tikās. Latvijas futbola Virslīgas 6. kārtas spēlē tieši Skonto stadionā uzvaru ar rezultātu 2:0 svinēja ‘’Liepājas Metalurga’’ futbolisti. Rīdziniekiem šajā mačā bija maz variantu, jo liepājniekiem visu laiku piederēja teritoriāls pārsvars, kā arī kurzemnieku uzbrukumi mača gaitā bija bīstamāki. ‘’Skonto’’ futbolisti pamodās tikai otrā puslaikā otrajā daļā, kad zaudēt vairs nebija ko, taču par vēlu. Šajā sezonā Mariana Pahara vadītā komanda nepavisam nepārliecina. Baltijas līgas ietvaros rīdziniekiem lieliska iespēja revanšam – mača sākums pulksten 19:00.

Uzvarētājs tiks noteikts divu maču summā. Atbildes spēle tiks aizvadīta 25. maijā Liepājā.

  +2 [+] [-]

, 2011-05-04 06:33, pirms 13 gadiem
"Četru labāko komandu starpā ir četri Latvijas Virslīgas klubi."

Nezināju, ka Šauļi tagad skaitās virslīgas klubs.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-04 07:54, pirms 13 gadiem
Būs ļoti aizraujoša un interesanta spēle,jāteic es domāju kā uzvares liepājas metalurgs jā viņi nospēles tapat kā latvijas čempionāta spēle.

     [+] [-]

, 2011-05-04 08:22, pirms 13 gadiem
Jāskatās, ar kādu sastāvu šodien ies laukumā abas komandas. Grafiks pēdējā laikā bijis ļoti saspringts... Piemēram, FKV laukumā vakar sūtīja pārsvarā tikai jaunos un tika galā ar Šauļiem. Redzēs, ko darīs šīs komandas. Laikam par favorītiem uzsaktāms Metalurgs, bet es par Skonto.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-04 10:37, pirms 13 gadiem
cik bilete maksa ?

  +1 [+] [-]

, 2011-05-04 10:40, pirms 13 gadiem
Metalurgam atšķirība starp tiem, kas pamatsastāvā un rezervistiem, ir ļoti liela. Līdz ar to visvairāk atkarīgs tieši no viņu izvēles - ar pamatsastāvu visdrīzāk uzvarēs, ar rezervistiem - visdrīzāk zaudēs.
Vai Pahars var atļauties zaudēt vēl vienu spēli Metalurgam, jāšaubās. Viņam vienkārši ir jāliek pamatsastāvs, lai kaut nedaudz reabilitētos par slikto sezonas sākumu.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-04 10:48, pirms 13 gadiem
Nevarēja kādos pulksten 14 ielikt to spēli? Hokejs nebūs vēl beidzies septiņos...