Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Krievijas zvaigžņu Kokorina un Mamajeva cietumsods pagarināts vēl par pusgadu

Agris Suveizda

Krievijas zvaigžņu Kokorina un Mamajeva cietumsods pagarināts vēl par pusgadu
Pavels Mamajevs. Foto: TASS/Scanpix

Presnenskas tiesa Maskavā šodien lēma līdz šā gada 25. septembrim paildzināt Sanktpēterburgas "Zenit" uzbrucēja Aleksandra Kokorina un "Krasnodar" pussarga Pavela Mamajeva arestu.

Kopā ar Kokorinu un Mamajevu cietumsods paildzināts arī Aleksandra jaunākajam brālim Kirilam un viņu draugam Aleksandram Protasovickim, kurš ir bērnu futbola treneris. Nākamajā otrdienā šajā lietā norisināsies pirmā atklātā tiesas sēde. Pirmoreiz aiz restēm kvartets nokļuva 11. oktobrī, kad viņiem tika piespriests cietumsods līdz 8. decembrim. Tad termiņš divas reizes tika pagarināts par diviem mēnešiem, bet nu cietumsods paildzināts jau par 5,5 mēnešiem.

Atgādinām, ka pērn 7. oktobrī Sanktpēterburgas "Zenit" savā laukumā ar 2:1 pārspēja "Krasnodar", bet nākamajā rītā abu komandu spēlētāji Kokorins un Mamajevs kopā ar draugiem izraisīja divus kautiņus. Pirmajā incidentā kompānija stāvvietā piekāva Pirmā televīzijas kanāla vadītājas Olgas Ušakovas šoferi, bet vēlāk kādā kafejnīcā uzbruka Krievijas Rūpniecības un tirdzniecības ministrijas ierēdnim Denisam Pakam un Valsts zinātnes centra NAMI ģenerāldirektoram Sergejam Gaisinam.

Šajos kautiņos aktīvi iesaistījās arī abi Krievijā slavenie futbolisti. Mamajevs kopā ar Kokorina jaunāko brāli Kirilu vienā no pirmā kautiņa epizodēm divatā uzbruka šoferim, bet Kokorins kafejnīcā ar krēslu pa galvu iesita Pakam.

30 gadus vecais Mamajevs šosezon "Krasnodar" rindās Premjerlīgā paguva aizvadīt desmit spēles un gūt trīs vārtus, bet 28 gadus vecais Kokorins "Zenit" rindās vien trīsreiz izgāja uz maiņu, vienreiz uz maiņu ejot arī Eiropas līgas grupu turnīrā, gūstot vienīgos vārtus pret Prāgas "Slavia" (1:0). Mamajevs Krievijas izlasē piedalījies 15 spēlēs un vārtus nav guvis, bet Kokorins 48 spēlēs izcēlies ar 12 precīziem sitieniem.


Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/football...

     [+] [-]

, 2019-04-03 21:01, pirms 5 gadiem
Bingo!!!

  +3 [+] [-]

, 2019-04-03 21:06, pirms 5 gadiem
Tai pat laikā skumji apzināties,ka, ja viņi būtu situši vienkāršus ļautiņus, tad ,visticamāk, tagad staigātu svilpodami...

     [+] [-]

, 2019-04-03 21:12, pirms 5 gadiem
Kāpēc papildus 6 mēneši? Ir kāds, kurš saprot krieviski, kas var atrast viņu lapās iemeslu?

     [+] [-]

, 2019-04-04 00:18, pirms 5 gadiem
Cik jābūt atsaldētiem, lai divatā vienu spārdītu- tak tur jādot mūža ieslodzījums, jo šādus tipus nepārmācīt- būs upuri vēl un vēl

     [+] [-]

, 2019-04-04 18:08, pirms 5 gadiem
Pareizi ir, ceru, kā vēl pagarinās, lai tie mīkstie gailēni saprot savu vietu.