Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Gutkovska "Bruk-Bet Termalica" divreiz izlaiž vadību, Šabalam svarīga uzvara

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gutkovska "Bruk-Bet Termalica" divreiz izlaiž vadību, Šabalam svarīga uzvara
Vladislavs Gutkovskis. Foto: Bruk-Bet Termalica Nieciecza KS

Polijas 1. līgā futbolā visas 90 minūtes laukumā pavadīja Latvijas izlases uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis, viņa pārstāvētajai Ņecečas "Bruk-Bet Termalica" nospēlējot 2:2 ar "GKS Jastrzębie".

"Bruk-Bet Termalica" vienību vadībā 23. un 54. minūtēs izvirzīja attiecīgi Romāns Gergels un Martins Mikovičs, tomēr viesi abās reizēs jau pēc pavisam neilga laika spēja atspēlēties, mačam noslēdzoties ar rezultātu 2:2. "Jastrzębie" nākamo cīņu aizvadīs mājās ar Legņicas "Miedź" ārpus kuras pamatsastāva šodien palika cits uzbrucējs Valērijs Šabala. "Miedź" ar 3:1 sakāva līdervienību Radomas "Radomiak".

Līdz ar to pēc aizvadītām 16 spēlēm "Bruk-Bet Termalica" komandas rēķinā ir 22 punkti, kas tai dod astoto vietu kopvērtējumā. Savukārt "Miedź" iekrājusi par pieciem punktiem vairāk, klubam tādējādi pakāpjoties uz piekto pozīciju.

Šveices Superlīgas 11. kārtas ietvaros uz "Sion" soliņa palika uzbrucējs Roberts Uldriķis, komandai piedzīvojot kapitulāciju viesos pret "St. Gallen" - 0:3. Visus trīs vārtus "St. Gallen" guva 17 minūšu intervālā. "St. Gallen" šī bija sestā uzvara pēdējās septiņās spēlēs, kas komandu ierindo otrajā vietā.

Tāpat uz soliņa palika vārtsargs Andris Vaņins, Cīrihei viesos izturot pamatīgu spiedienu un ar 1:0 pieveicot "Thun". "Zürich" vārtsargs Janīks Brehers atvairīja visus deviņus precīzos sitienus pa viņa sargāto cietoksni. "Thun" kopumā izdarīja par 22 (26:4) raidījumiem vairāk.

"Sion" ar 17 punktiem noslīdēja līdz piektajai vietai, sioniešu vietu ceturtajā pozīcijā ar 18 punktiem ieņemot "Zürich".