Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Āzijas Futbola konfederācija četriem futbolistiem piešķīrusi mūža diskvalifikācijas

Andrejs Siliņš

LETA--AFP. Četriem futbolistiem piespriesta mūža diskvalifikācija, jo tie iespaidojuši spēļu rezultātus Āzijas Futbola konfederācijas (AFC) kausa izcīņā, piektdien paziņoja AFC.

Kā viens no vainīgajiem tiek minēts Kirgizstānas futbolists Kursanbeks Šeratovs, kurš spēļu rezultātus ietekmējis 2017.gadā, kad viņa pārstāvētā komanda "Dordoi" piedalījās AFC kausa izcīņā.

Tāpat spēlētājs atbalstījis likmju izdarīšanu uz šo maču.

Tikmēr viņa tautieši Vladimirs Verevkins un Iljazs Alimovs atzīti par vainīgiem vienas vai vairāku spēļu rezultāta iespaidošanā. Abi futbolisti iepriekš pārstāvēja futbola komandu "Alay". Šādas pašas apsūdzības bija arī pret viņu komandas biedru Abduazizu Mahkamovu no Tadžikistānas, kurš AFC kausa izcīņā negodprātīgi rīkojies 2017. un 2018.gadā.

AFC norādīja, ka disciplinārās un ētikas komitejas pieņemtie soda mēri liecina par organizācijas strikto nostāju pret spēļu rezultātu sarunāšanu.

Četru gadu diskvalifikāciju saņēma arī Turkmenistānas sportists Muhadovs Sulejmans, kurš šī gada AFC kausa izcīņā tika pieķerts dopinga lietošanā.

Izmantotie resursi;
LETA

     [+] [-]

, 2019-08-02 13:17, pirms 5 gadiem
tai pašā laikā ventspils, turpina spēlēt gan uefa, gan virsliga. Bet nu no uefa naudu diez vai dabus par dalibu el