Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Dobrecovu, Juhņeviča un Zviedra "Atlantas" piedzīvo smagu sakāvi Panevēžā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dobrecovu, Juhņeviča un Zviedra "Atlantas" piedzīvo smagu sakāvi Panevēžā
Viktors Dobrecovs. Foto: Uldis Dobelis

Lietuvas futbola čempionāta virslīgas jeb "A Lyga" turnīra 13. kārtas spēlē Viktora Dobrecova trenētā un trīs latviešu futbolistu pārstāvētā Klaipēdas "Atlantas" izbraukumā ar 1:4 kapitulēja "Panevežys" priekšā.

"Atlantas" vārtsargs Krišjānis Zviedris aizvadīja pilnu spēli, kamēr pussargi Ņikita Juhņevičs un Deivids Dobrecovs tika nomainīti attiecīgi 65. un 76. minūtēs.

Rezultātu jau mača trešajā minūtē atklāja 2017. gadā 12 spēles "Jelgavas" formā aizvadījušais pieredzējušais brazīlietis Rafaels Ladesma. 22. minūtē "Panevežys" pārsvaru dubultoja (2:0) kolumbietis Sebastjans Vaskess, savukārt "Atlantas" goda vārtus vēl pēc divām minūtēm guva savulaik Rīgas "Skonto" rindās spēlējušais Tads Labuks (1:2). Rezultatīvo pirmo puslaiku ar vēl vienu precīzu raidījumu noslēdza Ledesma (3:1).

Pēc pārtraukuma laukumā bija vērojama asa cīņa, katras komandas futbolistiem nopelnot pa trim dzeltenajām kartītēm. Punktu "Atlantas" neveiksmīgajai spēlei ar rezultatīvu sitienu kompensācijas laika trešajā minūtē pielika Ernests Veļulis - 4:1 "Panevežys".

"Atlantas" šī bija trešā neveiksme pēdējās četrās spēlēs, komandai ar 13 mačos iekrātiem 11 punktiem saglabājot sesto vietu astoņu vienību konkurencē.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-02 23:47, pirms 5 gadiem
zhiga ne fartovij okazalsja dlja dobrika

  -1 [+] [-]

, 2019-06-02 23:56, pirms 5 gadiem
Aj cik smuki nopelnīja naudu abas komadas. Kā mēs visi labi zinam (ne visi), tad Panevēži ir toto komanda, kura 1.līgā taisīja toto spēles, jo vel gadus 2-4 (neatceros īsti) atpakaļ tur spēlēja tie paši spēlētāji kuri spēlēja te pat latvijā un darīja brīnumus ar vienu klubu (kurš vairs nav). Šogad komandai citi spēlētāji (mājiniekiem) bet tas nemaina faktu. Vakar vel bija viss ok ar kofiem, bet šodien jau no rīta visi krāmēja uz Panevēžiem, kā rezultātā mēs redzam iznākumu.