Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Podoļskis no Stambulas "Galatasaray" pārcelsies uz Japānu

Agris Suveizda

Podoļskis no Stambulas "Galatasaray" pārcelsies uz Japānu
Lukašs Podoļskis
Foto: Sipa USA/Scanpix

Bijušais Vācijas izlases uzbrucējs Lukašs Podoļskis savā profilā sociālo tīklu vietnē Instagram apstiprināja, ka pēc sezonas beigām pametīs Stambulas "Galatasaray" un pārcelsies uz Japānas čempionātu.

"Varu apstiprināt, ka sezonas beigās pievienošos "Vissel Kobe" no Japānas "J-League"," teikts Podoļska ierakstā. "Tas nav lēmums pret "Galatasaray", bet gan lēmums pieņemt jaunu izaicinājumu. Un sīkāk to izskaidrošu tad, kad būs īstais brīdis. Šobrīd koncentrējos tikai un vienīgi tam, kā palīdzēt "Galatasaray" un mūsu fantastiskajiem faniem."

Podoļskis uz Turciju pārcēlās pirms pusotra gada, kad Stambulas "Galatasaray" viņu par 2,5 miljoniem eiro nopirka no Londonas "Arsenal". Debijas sezonā Turcijas Superlīgā Podoļskis ar 13 vārtiem 30 spēlēs bija rezultatīvākais komandā, bet šosezon 31 gadu vecais uzbrucējs 15 mačos izcēlies vien četras reizes. Vairāk vārtu vienībā guvuši Jasins Eztekins (9), Erens Derdijoks (8) un Bruma (7).

Podoļskis savulaik spēlējis arī tādos klubos kā "Koln", Minhenes "Bayern" un Milānas "Inter", bet Japānas klubs viņu iegādāsies par 2,6 miljoniem eiro, kas ar prēmijām var pieaugt līdz 2,8 miljoniem. "Vissel Kobe" iepriekšējā gadā sezonas pirmās daļas turnīrā ierindojās 12. vietā, bet otrajā izcīnīja otro pozīciju, kopējā tabulā ieņemot 7. vietu. Japānā jaunā sezona sākās iepriekšējā nedēļā.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/BRIWI1e...

  -2 [+] [-]

, 2017-03-02 23:30, pirms 7 gadiem
Spēlējis tikai Ķelnē un Stambulā - citur bija benķa sildītājs

  +2 [+] [-]

, 2017-03-03 07:54, pirms 7 gadiem
naida parpilns agresivs jaunietis 120102935163046 rakstīja: Spēlējis tikai Ķelnē un Stambulā - citur bija benķa sildītājs
Un Vācijas izlasē, bet tas tāds sīkums.