Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

2016.gada janvāra pāreju perioda kopsavilkums.

2016.gada janvāra pāreju perioda kopsavilkums.
https://epltips88.com/wp-content/uploads/2015/04/Footbal-In-The-Back-Of-The-Net-1030x687.jpg

Janvāra pāreju periods futbolā ir noslēdzies. Tajā, kā jau vienmēr, notika neskaitāmi daudz un dažādu spēlētāju pāreju no viena uz otru klubu, taču esmu izvēlējies 10, manā skatījumā, nozīmīgākās un interesantākās, kuras arī aprakstīšu šajā rakstā.

Šajā pāreju periodā pamatīgi muskuļus uzaudzēja Ķīnas Superlīgas klubi:
"Jiangsu Suning" par 33 miljoniem eiro iegādājās brazīļu pussargu Ramirešu, kurš pēdējās piecas sezonas bija pavadījis Londonas „Chelsea”;
Kolumbietis Fredijs Guarins, kurš iepriekš pārstāvēja Milānas "Inter", par 11 miljoniem eiro lielu pārejas summu pievienojās Šanhajas "Shenhua", bet kotdivuāriešu uzbrucējs Žervinju no „A.S. Roma” pārcelsies uz "Hebei China Fortune".

Pēdējās divās sezonās veiksmīgi spēlējošais Čārlijs Ostins no Championship komandas "Queens Park Rangers" par 4 miljoniem p lielu pārējas summu pievienojies Premjerlīgas komandai "Southampton". 26 gadus vecais Ostins savā jaunajā komandā jau ir debitējis, turklāt debijas mačā gūstot uzvaras vārtus pret Mančestras "United".

Londonas „Arsenal” un Francijas izlases aizsargs Matjē Debušī līdz sezonas beigām atgriezīsies savā dzimtenē, jo Francijas spēcīgākās līgas klubs "Girondins de Bordeaux" noslēdzis ar spēlētaju īres līgumu. Interesi par aizsargu esot izrādījusi arī Mančestras „United”, taču londoniešu galvenais treneris Arsēns Vengers nav bijis ar mieru, ka Debušī spēlēs tiešo konkurentu labā.

Madrides "Real" jau trešo reizi izīrējusi krievu pussargu Denisu Čeriševu; šoreiz Valensijai. Īres līgums noslēgts līdz jūnijam.

Viktors Valdess - spāņu vārtsargs, kurš lielāko daļu karjeru pavadījis Barselonā, un kuru pērn Mančestras „United” iegādājās kā iespējamu Dāvida De Hejas aizvietotāju, uz sešiem mēnešiem tiks izīrēts Beļģijas augstākās līgas klubam Ljēžas "Standard".

Ganas izlases pussargs Kevins Prinss-Boatengs atgriezies AC Milan. Tā kā viņa iepriekšējais klubs Schalke 04 jau decembrī pātrauca sadarbību ar Boatengu, pāreja bija bezmaksas.

Seidu Dumbija, uzreiz pēc atgriešanās no īres Maskavas „CSKA”, noslēdzis jaunu īres līgumu līdz sezonas beigām ar "Newcastle United". Īpašumtiesības uz kotdivuāriešu uzbrucēju joprojām ir „A.S. Roma”.

Aleksandrs Patu turpmāk pārstāvēs Chelsea, kas līdz šīs sezonas beigām 26 gadus veco brazīļu uzbrucēju īrēs no Sanpaulu "Corinthians".

 

 

Izmantotie avoti: goal.com

  +1 [+] [-]

, 2016-02-02 17:48, pirms 8 gadiem
Domāju, ka Imbulas, Taunsenda pārejas arī būtu jāatzīmē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja