Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Maradona apsola, ka nākamnedēļ beidzot ķersies pie darba Baltkrievijā

Rolands Eliņš

Maradona apsola, ka nākamnedēļ beidzot ķersies pie darba Baltkrievijā
Djego Maradona
Foto: AFP/Scanpix

Djēgo Maradona savā „Instagram” profilā paziņojis, ka jau pavisam drīz atgriezīsies Baltkrievijā un sāks pildīt Brestas „Dynamo” valdes priekšsēdētāja pienākumus. Viņam bija paredzēta atgriešanās no atvaļinājuma jau augusta sākumā.

Djēgo Maradona izmantoja savu „Instagram” profilu, lai dzimšanas dienā apsveiktu Baltkrievijas prezidentu Aleksandru Lukašenko un pateiktos viņam par to, ka deva iespēju strādāt Baltkrievijā.

Maradona trīs gadu līgumu ar Brestas „Dynamo” noslēdza maijā, un bija paredzēts, ka viņš pie darba ķersies pēc Pasaules kausa beigām. Pēc finālturnīra Maradona ieradās Brestā, taču drīz vien devās atvaļinājumā, apsolot klubā atgriezties sestajā augustā.

Tas nenotika un nav noticis joprojām, lai gan Brestas komandai pēc Pasaules kausa bija spēles gan Baltkrievijas čempionātā, gan Eiropas līgā.

Tagad Maradona reizē ar apsveikumu Lukašenko norādījis, ka nākamajā nedēļā sāks darbu „Dynamo” komandā, kuras nākamā spēle pēc šodienas Baltkrievijas līgas mača paredzēta 16. septembrī pret „Torpedo BelAZ”.

Izmantotie resursi:
https://instagram.com/p/BnJciTJh5xt...

     [+] [-]

, 2018-09-01 12:01, pirms 6 gadiem
Tepat kaimiņos Baltkrievijā.

     [+] [-]

, 2018-09-01 14:01, pirms 6 gadiem
Redzēs, kā kluba vadība reaģēs - paturēs vārda dēļ vai pārtruks sadarbību līgumsaistību pārkāpuma dēļ.