Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Karjeru noslēdzis Pasaules kausa ieguvējs Hēvedess

Ints Megnis
Ints Megnis

Karjeru noslēdzis Pasaules kausa ieguvējs Hēvedess
Benedikts Hēvedess. Foto: imago/MIS/Scanpix

Par karjeras beigām paziņojis Benedikts Hēvedess, kurš 2014. gadā palīdzēja Vācijas futbola izlasei uzvarēt Pasaules kausa izcīņā. Iepriekšējās divas sezonas viņš pavadīja Krievijas Premjerlīgā.

32 gadus vecais Hēvedess līdz šim spēlēja Maskavas "Lokomotiv" komandā, kuru pagājušajā mēnesī, kamēr Krievijas čempionāts bija apturēts, pameta pēc abpusējas vienošanās. Tagad viņš intervijā žurnālam "Der Spiegel" atzina, ka pēc brīvdienu pavadīšanas ar dēlu, viņam "pēkšņi futbols bija tik mazsvarīgs". Aizsargs atzīst, ka viņam bijis grūti būt prom no ģimenes.

Laikā starp 2011. un 2017. gadu Hēvedess Vācijas izlasē aizvadīja 44 spēles. Viņa karjeras spožākais brīdis bija 2014. gada Pasaules kauss, nospēlējot no zvana līdz zvanam.

Hēvedess ir "Schalke 04" komandas jaunatnes sistēmas audzēknis, šajā klubā spēlējot no 2007. līdz pat 2017. gadam. Nākamajā sezonā viņš tika izīrēts Turīnas "Juventus", bet saskārās ar traumām un spēlēja maz, savukārt 2018. gadā aizsargs pārcēlās uz "Lokomotiv".

Pirms divām nedēļām par karjeras beigām 29 gadu vecumā paziņoja cits 2014. gada Pasaules kausa ieguvējs Andrē Širle, Dortmundes "Borussia" piekrītot ar futbolistu pārtraukt līgumu. Arī viņa pēdējais klubs bija Krievijā - vācietis tika izīrēts Maskavas "Spartak".

     [+] [-]

, 2020-08-01 13:07, pirms 4 gadiem
Haha, Vācieši pēc Krievijas premjerlīgas beidz karjeru 😂😂