Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Par Remziju izrāda interesi Madrides "Real", "Juventus", PSG un citi grandi

Edgars Pavlovskis
Edgars Pavlovskis

Par Remziju izrāda interesi Madrides "Real", "Juventus", PSG un citi grandi
Ārons Remzijs. Foto: AFP/Scanpix

Par Londonas "Arsenal" spēlētāju kā topošo brīvo aģentu pastiprinātu interesi izrādījuši vairāki titulēti Eiropas klubi - "Juventus", Madrides "Real", "Bayern" un citi.

28 gadus vecā velsieša Ārona Remzija līgums ar Londonas “Arsenal” beigsies pēc šīs sezonas, un viņa pašreizējais klubs nav piedāvājis līguma pagarināšanas iespēju, un, visticamāk, to arī nedarīs. Sākumā abas iesaistītās puses bija sarunās par vienošanos uz nākamajiem četriem gadiem, taču “Arsenal” atcēla savu piedāvājumu finansiālu iemeslu dēļ.

Par Remziju izrādijuši interesi vairāki futbola grandi – Minhenes “Bayern”, “Juventus”, PSG, Madrides “Real” un Milānas “Inter”. Neviens no šiem klubiem nepiedāvās velsietim pāreju jau šajā transfēru logā, bet gan vienošanos par līguma parakstīšanu 1. jūlijā, kad Remzija pašreizējais līgums būs beidzies. Avoti ziņo, ka viņš vēl nav izlēmis klubu, kuram pievienosies šovasar.

Savu profesionālu karjeru Remzijs sāka savā jaunatnes klubā “Cardiff City”, taču 2008. gadā pēc vairāku spēcīgu Anglijas komandu intereses viņš izvēlējās doties uz Londonu un pievienoties “Arsenal” par aptuveni pieciem miljoniem eiro. Remzijam uzreiz neizdevās nostiprināties komandas sastāvā, tāpēc spēles laiku viņš devās meklēt īrē uz “Nottingham Forest” un arī atpakaļ “Cardiff” klubu, taču šajās vienībās Remzijs ilgi neuzkavējās. Pēc tam viņam izdevās ielauzties Arsena Vengera vadītās “Arsenal” vienpadsmitniekā, kur futbolists ir aizvadījis 252 spēles, kurās guvis 37 vārtus.

Pēc Unaja Emerija pievienošanās lielgabalniekiem Remzijs vairs nav tik bieži redzams sākumsastāvā, lai gan gandrīz ik spēli viņš dodas palīdzēt savai komandai no maiņas. Šosezon Premjerlīgā viņš 17 spēlēs, kurās vidēji spēlējis 45 minūtes, guvis tikai vienus vārtus (oktobra mēneša līgas skaistākie vārti), bet arī atdevis sešas rezultatīvas piespēles.

Remzija vienīgie vārti Premjerlīgā šosezon

  -1 [+] [-]

, 2019-01-01 00:00, pirms 5 gadiem
Lai tie visi pārmaksātāji - PSG, Juventus un EPL arii uz viņu skatās. RM viņam nav ko darīt

  -1 [+] [-]

, 2019-01-01 00:01, pirms 5 gadiem
Lai iet uz Dortmundi! Vinsh viss labak atbilst bundesliigai..!

  -2 [+] [-]

, 2019-01-01 08:06, pirms 5 gadiem
Autor, Arsenal atsauca līguma piedāvājumu Ramzijam, jo viņa aģents pa kluso bija sācis vest pārrunas ar citiem klubiem, lai "izsistu" lielāku līgumu. Paši ilgu laiku to neparakstīja. Principa, ne naudas jautājums.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-01 11:21, pirms 5 gadiem
Kaitinošākais, esot Real fanam, ir tās bezgalīgās baumas, ka Real grib visu pasauli nopirkt. Šosezon vien ir bijuši vismaz 15 spēlētāji pieminēti.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-01 18:43, pirms 5 gadiem
shkura rakstīja: Kaitinošākais, esot Real fanam, ir tās bezgalīgās baumas, ka Real grib visu pasauli nopirkt. Šosezon vien ir bijuši vismaz 15 spēlētāji pieminēti.
Lasīt māki? Free transfer? Loģiski! Kurš negribētu "vieglu piķi" ???