Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Tottenham'' aizsargs vēlas atgriezties Francijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''Tottenham'' aizsargs vēlas atgriezties Francijā
Benuā Asū Ekotto
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Tottenham Hotspur'' aizsargs Benuā Asū Ekotto izteicis vēlmi atgriezties Francijā un labprāt spēlētu ''PSG'' klubā.

Parīzes klubs meklējot kreisās malas aizsargu, un kā viens no variantiem tiek minēts ''Newcastle'' aizsargs Čārlzs N'Zogbija. Bet pēc Ekotto atklāsmēm ''PSG varētu mainīt savus plānus un mēģināt iegādāties ''Tottenham'' aizsargu, kurš Londonas klubam pievienojās 2006. gadā no ''Lens''.

Neskatoties uz to, ka Ekotto ir piedalījies pēdējās divās ''Tottenham'' spēlēs jaunā trenera Harija Rednapa vadībā, spēlētājs atzīst, ka tomēr vēlas atgriezties Francijā: ''Esmu par to daudz domājis un vēlos atgriezties Francijā, vēlams ''PSG''.''

Izmantotie resursi:
skysports.com

  -2 [+] [-]

, 2008-10-31 01:17, pirms 15 gadiem
Nāc un piebiedrojies. N'Zogbija vispār būtu ideaļņiks priekš Paris , kaut viņa līmenim it kā atbilstu Anglija. Nu katrā ziņā PSG aizsardzībā vēljoprojām ir daudz cokumu.

     [+] [-]

, 2008-10-31 11:09, pirms 15 gadiem
domaju ne vinsh vieniigais, kursh var aiziet...
gan jau Harijs veiks komandas "tirishanu" gluzhi ka Ramos!!!