Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

PSG būs jāšķiras no 145+35 miljoniem - Mbapē oficiāli tiek izīrēts

PSG būs jāšķiras no 145+35 miljoniem - Mbapē oficiāli tiek izīrēts
Kilians Mbapē
Foto: Reuters/Scanpix

Šodien pasaules vadošajās futbola līgās noslēgsies vasaras pāreju logs. Itālijā, Vācijā un Francijā spēlētāju pārējas var veikt vēl līdz pulksten 00:00, Anglijā - līdz 23:00, bet Spānijā transfēru logs būs vaļā vēl rītdien.

Viens no pasaules turīgākajiem klubiem Parīzes ''Saint-Germain'' oficiāli paziņojis par 18 gadus vecā Francijas uzbrucēja Kiliana Mbapē pievienošanos komandai. Viens no pasaules šī brīža talantīgākajiem futbolistiem PSG vienu sezonu pavadīs īrē, bet Parīzes komandai nākamsezon būs jāizpērk viņa līgums, kas joprojām ir spēkā līdz 2022. gadam.

PSG pēc šīs sezonas būs jāliek galdā 145+35 miljoni eiro, lai Mbapē kļūtu par pilntiesīgu PSG futbolistu. Vienīgais variants, kā PSG var izbēgt no obligātās līguma izpirkšanas ir tad, ja ''Monaco'' izkrīt no Francijas spēcīgākās futbola līgas. Tādējādi paredzams, ka Mbapē kļūs par visu laiku otru dārgāko futbolistu uz planētas un otru dārgāko PSG sastāvā. Pirmajā vietā ir Neimārs, kurš tika nopirkts par 222 miljoniem eiro. Jāpiebilst, ka Mbapē 180 miljoni ir aprēķināti kopā ar bonusiem, kuriem obligāti ir jāizpildās, lai tiktu samaksāta pilna summa.

Jaunākā informācija liecina, ka Londonas ''Arsenal'' esot licis galdā 97 miljonus eiro par 21 gadu vecā ''Monaco'' malējā pussarga Tomā Lemāra iegādi. Galvenais iemesls, kādēļ darījums, visticamāk, nenotiks, ir laika trūkums. Lemārs šobrīd atrodas Francijas izlases nometnē, gatavojoties PK 2018 kvalifikācijas spēlei pret Nīderlandi, bet līdz pāreju loga aizvēršanai Premjerlīgā palikušas nepilnas trīs stundas.

Tādējādi Londonas klubā varētu palikt Aleksis Sančess. Par čīlieti interesi izrādīja Mančestras ''City'', kas piedāvāja 65 miljonus par uzbrucēju. ''Arsenal'' būtu gatava pārdot Sančesu tikai tad, ja izdodos atrast pienācīgu aizvietotāju Lemāra personā. Ja Lemārs tuvāko stundu laikā nenonāks ''Arsenal'', maz ticams, ka Londonas komanda pārdos Sančesu. Jāpiebilst, ka tik lielu summu ''Arsenal'' par futbolistu nekad nav maksājis.

Vācijas grands Minhenes ''Bayern'' īrē uz Anglijas Premjerlīgu nosūtījis portugāļu 20 gadus veco talantu Renatu Sanšešu. Sanšešs aizvadītajā sezonā pie spēles laika tika salīdzinoši reti, tādēļ ''Bayern'' izšķīrās Eiropas čempionāta ''Zelta puisēnu'' izīrēt ''Swansea'', kas nesen kā tieši zaudēja viņa pozīcijā spēlējošo Gilvi Sīgurdsonu. Bija plānots, ka Sanšešs spēlēs ar 85. numuru, tomēr Premjerlīgas vadība noraidīja šādu opciju, liekot portugālim izvēlēties mazāku numuru. Tādējādi viņš pieņēmis 35. numuru.

Anglijas Premjerlīgas komanda ''Liverpool'' izīrējusi otrā plāna uzbrucēju Divoku Origī Vācijas Bundeslīgam klubam ''Wolfsburg'', bet cits Premjerlīgas klubs Londonas ''Arsenal'' atvadījies ne tikai no Aleksa Oksleida-Čemberleina, bet arī no Kierana Gibsa, kurš par vēl nenoteiktu pārejas maksu pievienojies ''West Bromwich Albion''.

Vācijas Bundeslīgas komanda Dortmundes ''Borussia'' pārdevusi talantīgo Emre Moru Spānijas klubam ''Celta Vigo''. 20 gadus vecais Mors pievienosies ''Celta'' par 13 miljoniem eiro, kas ir Spānijas augstākās līgas kluba līdz šim dārgākais iegādātais spēlētājs vēsturē.

Neskaitot spēlētāju iegādes, notikušas vēl virkne dažādu īres darījumu. Rindas kārtībā - Portugāles izlases pārstāvis un Eiropas čempions Luiss Nani no Valensijas ticis izīrēts Itālijas A Sērijas komandai ''Lazio''. Vācijas izlases un ''Schalke 04'' aizsargs Benedikts Hēvedess savukārt nonācis Turīnas ''Juventus'', bet Parīzes ''Saint-Germain'' īrē nosūtījusi vienu no labākajiem poļu futbolistiem Gžegožu Krihovjaku, kurš spēlēs Anglijas Premjerlīgas komandā ''West Bromwich Albion''.

Francijas čempione ''Monaco'' ieguvusi divus futbolistus - Stevanu Jovetiču un Keitā Baldē. Pirmais iegādāts par 11 miljoniem eiro, visticamāk, būs Valerē Žermēna aizstājējs, bet flanga uzbrūkošais pussargs Baldē (30 miljonu vērta pāreja) varētu aizstāt Kilianu Mbapē, kurš tuvāko stundu laikā oficiāli pievienosies PSG.

Sastāvu papildinājusi arī Itālijas A Sērijas komanda ''Torino''. Otrs spēcīgākais Turīnas klubs savā īpašumā ieguvis Mbaju Niangu, kurš līdz šim piederēja ''Milan''. Nākamo sezonu Niangs ''Torino'' pavadīs īrē, tomēr līgumā ir punkts, kas nosaka, ka Turīnas komandai viņš pēc nākamās sezonas obligāti būs jāizpērk par 20 miljoniem eiro.

Izmantotie resursi: Football News and Scores - ESPN FC

  +3 [+] [-]

, 2017-08-31 19:45, pirms 7 gadiem
Pareizs lēmums moš dabūs uzspēlēt , jo nu Minhenē pagaidām tikt viņam lielas izredzes sastāvā nav.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-31 19:54, pirms 7 gadiem
eiropas chempii loti patika shis speletajs!!! likaas, ka bus nakamaa superzvaigzne, bet kkaa nesaliimeejaas viss!! vel jau laiks ir un LAI IZDODAAS!!!

  -1 [+] [-]

, 2017-08-31 20:25, pirms 7 gadiem
Par Mahrezu jau arī varēja uzrakstīt, pēc parīs h jau būs oficiāli Chelsea spēlētājs.

  -4 [+] [-]

, 2017-08-31 20:41, pirms 7 gadiem
Nav tur nekaa no vina. Parasts melnis ar labu fizuhu
Un 90 milj par nevienam nezinaamu Lemaaru.. apsveicu

     [+] [-]

, 2017-08-31 21:03, pirms 7 gadiem
Psg šosezon apbruņojusies.Interesanti,intereesanti.Redzāsim vai būs ko piedāvāt pret spāņiem+Juve

  -1 [+] [-]

, 2017-08-31 21:04, pirms 7 gadiem
mellupietis rakstīja: Psg šosezon apbruņojusies.Interesanti,intereesanti.Redzāsim vai būs ko piedāvāt pret spāņiem+Juve
Ar tādu aizsardzību nebūs

  -4 [+] [-]

, 2017-08-31 21:06, pirms 7 gadiem
Sanšesšsš - zelta puisēns ??? Bayern komandā absolūtu konkurenci nespēj pat uzsākt, vecais Robbens rikšo pa labējo malu kā vienmēr un pa vidu nopirka Tolisso, kurš ir varbūt kā otrais aiz Tiago, vēl tur pa vidu Vidals, ai, drausmīgi tie Bayern transferi līdz šim, varētu labāk domāt, ko iesākt ar malām

  +2 [+] [-]

, 2017-08-31 22:31, pirms 7 gadiem
Kols rakstīja: Sanšesšsš - zelta puisēns ??? Bayern komandā absolūtu konkurenci nespēj pat uzsākt, vecais Robbens rikšo pa labējo malu kā vienmēr un pa vidu nopirka Tolisso, kurš ir varbūt kā otrais aiz Tiago, vēl tur pa vidu Vidals, ai, drausmīgi tie Bayern transferi līdz šim, varētu labāk domāt, ko iesākt ar malām
Skatījies Eiropas čempionātu?

  -1 [+] [-]

, 2017-08-31 22:50, pirms 7 gadiem
grosmamma rakstīja: Skatījies Eiropas čempionātu?
Protams, neko WOW neredzēju, pat ne tuvu, pāris reizes bija uzlaists uz laukuma, tas arī viss, visvairāk man palicis atmiņā tas nevienam nezināmais portugālis, kas frančiem ielika, kamēr visu slavu dabūja CR no malas diriģējot

Protams, te Eksperti ar lielo E spēj tikai ------ likt, pārvārtēts tas šanšesšs bez gala tāpat kā daudzas citas "jaunās superzvaigznes"

  -2 [+] [-]

, 2017-08-31 23:40, pirms 7 gadiem
PAr to kā viņam gāja Minhenē neko nezinu, bet Eiropas Čempī neko baigi dižu jau neparādīja, biju domājis, ka viņš būs Itālijā, bet redz kā sanāca.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-01 00:10, pirms 7 gadiem
Kad jau Bayern parakstiija Renatu Sanchezu, uzreiz pie seviim noteicu, ka tas nav iistais klubs prieksh vinja, jo iespeejas tikt pie normaala speeles laika praktiski nebuus. Ceru, ka spees atveerties PL, to arii noveelu, jo vinjs ir ljoti talantiigs jaunietis !

  +2 [+] [-]

, 2017-09-01 00:11, pirms 7 gadiem
M8archa rakstīja: PAr to kā viņam gāja Minhenē neko nezinu, bet Eiropas Čempī neko baigi dižu jau neparādīja, biju domājis, ka viņš būs Itālijā, bet redz kā sanāca.
Tad iisti nebuusi skatiijies EC!

  +2 [+] [-]

, 2017-09-01 08:08, pirms 7 gadiem
M8archa rakstīja: PAr to kā viņam gāja Minhenē neko nezinu, bet Eiropas Čempī neko baigi dižu jau neparādīja, biju domājis, ka viņš būs Itālijā, bet redz kā sanāca.
Ja neko nejaucu un domā Sanšešu, tad interesants viedoklis, jo portugālis tika atzīts par turnīra labāko jauno spēlētāju.

     [+] [-]

, 2017-09-01 08:31, pirms 7 gadiem
640 miljoni par diviem spēlētājiem. PSG šeihiem piķis acīmredzot nav problēma. Skatīsimies, kā PSG sanāks sevi parādīt Čempionu Līgā, jo Ligue 1 jau ir skaidrs rezultāts. Neredzu pretestību šim sastāvam.

     [+] [-]

, 2017-09-01 08:52, pirms 7 gadiem
Tas jau bija 99% saprotams, ka PSG tiks pie Mbapē. Tagad jāgaida kāda reakcija sekos no UEFA, ja viņi vispār vēlas saglabāt kaut kādu cieņu. Jocīgi tikai, ka PSG noslēdza īres līgumu nevis pirka uzreiz. Tātad laikam baidās no sankcijām un plāno pa gadu kaut kādā mahināciju veidā pieaudzēt nereālus līdzekļus ienākumu sadaļā.

     [+] [-]

, 2017-09-01 09:48, pirms 7 gadiem
ABa rakstīja: Tas jau bija 99% saprotams, ka PSG tiks pie Mbapē. Tagad jāgaida kāda reakcija sekos no UEFA, ja viņi vispār vēlas saglabāt kaut kādu cieņu. Jocīgi tikai, ka PSG noslēdza īres līgumu nevis pirka uzreiz. Tātad laikam baidās no sankcijām un plāno pa gadu kaut kādā mahināciju veidā pieaudzēt nereālus līdzekļus ienākumu sadaļā.
pats interesantākais būtu, ja UEFA šiem par Neimāra darījumu uzliktu banu uz kādu sezonu, divām un Mbapi nedrīkstētu pēc sezonas pieteikt jaunajai sezonai

     [+] [-]

, 2017-09-01 10:17, pirms 7 gadiem
puslaiks rakstīja: pats interesantākais būtu, ja UEFA šiem par Neimāra darījumu uzliktu banu uz kādu sezonu, divām un Mbapi nedrīkstētu pēc sezonas pieteikt jaunajai sezonai
Iespējams tas ir variants, kādēļ noslēdza īri. Jo ja UEFA nobanos darījumiem, tad PSG būs labs pamatojums nepildīt īres līguma nosacījumus obligāti izpirkt. Atdos atpakaļ.

     [+] [-]

, 2017-09-01 21:58, pirms 7 gadiem
marauders rakstīja: 640 miljoni par diviem spēlētājiem. PSG šeihiem piķis acīmredzot nav problēma. Skatīsimies, kā PSG sanāks sevi parādīt Čempionu Līgā, jo Ligue 1 jau ir skaidrs rezultāts. Neredzu pretestību šim sastāvam.
Daudzi arī pagājušā gada sastāvam neredzēja pretestību...
ČL, domāju, šogad arī vēl nerādīs neko tādu. Ja savā čempī nav jāspēlē aizsardzībā, tad tur, tomēr, būs.