Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

FA izskatīs Agvero rupjību, argentīnietim draud Mančestras derbija izlaišana

Agris Suveizda

FA izskatīs Agvero rupjību, argentīnietim draud Mančestras derbija izlaišana
Serhio Agvero
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Futbola asociācija savā mājaslapā paziņoja, ka izskatīs Mančestras "City" līdera Serhio Agvero rupjību iepriekšējā Premjerlīgas spēlē. Ja argentīnietis tiks sodīts ar diskvalifikāciju, tas nozīmēs arī Mančestras derbija izlaišanu.

"Serhio Agvero tiek apsūdzēts par iespējamu vardarbīgu rīcību, kuru spēles laikā neredzēja tiesneši, taču kas tika fiksēta video," rakstīts Anglijas Futbola asociācijas paziņojumā. Minētā epizode notika 28. augusta Premjerlīgas spēlē, kurā "Mančestras "City" ar 3:1 uzvarēja "West Ham". Mača 76. minūtē Agvero pie rezultāta 2:1 rupji ar elkoni iesita jaunzēlandietim Vinstonam Rīdam, kurš pēc tam tika nomainīts.

"Mančestras "City" uzbrucējam ir dots laiks līdz 31. augustam sniegt savu atbildi," paziņojumā turpināts. "Incidentus, kas notiek ārpus spēles epizodes un kurus neredz tiesneši, izskata speciālistu grupa, kuru veido trīs bijušie tiesneši. Katrs šīs grupas pārstāvis neatkarīgi cits no cita izskatīs video ierakstu, lai noteiktu, vai šo incidentu uzskata par tādu, kas būtu pelnījis tikt sodīts ar noraidījumu."

"Lai pieņemtu retrospektīvus lēmumus, kas pēc tam pārvērtīsies disciplinārās sankcijās, nepieciešams vienbalsīgs lēmums," paziņojumā noslēgts. Ja Agvero tiks sodīts ar diskvalifikāciju, pilnīgi skaidrs, ka viņam nāksies izlaist Mančestras derbiju, kas paredzēts uzreiz pēc izlašu pārtraukuma beigām – 10. septembrī.

Izmantotie resursi:
Sergio Aguero charged for alleged act of...

     [+] [-]

, 2016-08-31 11:12, pirms 8 gadiem
Robis tūlīt teiks gluži kā Lipmans: ''Tas bija pasūtījums!''
Slēpts komentārs: Raheem

  -1 [+] [-]

, 2016-08-31 11:43, pirms 8 gadiem
Vienīgais, kas šajā situācijā tiešām ir stulbi, ka tiesnesis (Mariners) uzrakstīja atskaitē par spēli, ka viņš neesot redzējis incidentu. Viņš acīmredzami meloja. Te ir fotogrāfijas, kurās redzams, ka viņš atrodas dažus metrus no notikumu vietas un skatās viņiem virsū: https://twitter.com/City_Watch/stat...

     [+] [-]

, 2016-08-31 11:48, pirms 8 gadiem
mežoņiem nav vietas uz laukuma !

     [+] [-]

, 2016-08-31 11:49, pirms 8 gadiem
Raheem rakstīja: Pasūtījums, lai neļautu piedalīties spēlē pasaulē labākajam uzbrucējam, bet tas Mančestras otro komandu United neglābs no kārtējā 1:6.
Un ja nebus 1-6 ko tad atkal būs pasutijums ko ...

     [+] [-]

, 2016-08-31 12:26, pirms 8 gadiem
Šoreiz uzgrābās

     [+] [-]

, 2016-08-31 12:58, pirms 8 gadiem
Vai tad vispār trāpīja!?