Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Van Gāls: "Mēs neveiksim sasteigtus pirkumus"

Van Gāls: "Mēs neveiksim sasteigtus pirkumus"
Luiss van Gāls
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Anglijas futbola Premjerlīgas jaunajā sezonā pirmo zaudējumu vakar piedzīvoja "Manchester United", kas ar 1:2 izbraukumā piekāpās "Swansea".

"Manchester United" Premjerlīgas jauno sezonu ar septiņiem punktiem četrās spēlēs, taču uzbrukumā gūti tikai trīs vārti. Vietu uzlabojumiem saredz arī Mančestras kluba galvenais treneris Luiss van Gāls, tomēr Nīderlandes futbola speciālists uzstāj, ka transfēru perioda pēdējās dienās "United" neveiks ārkārtas pirkumus.

"Par tādu klubu kā "Manchester United" nekad nevar teikt, ka esi apmierināts ar situāciju. Mēs gan neiegādāsimies futbolistu, kuru jau iepriekš neesam izpētījuši," sacīja van Gāls. Vasaras pāreju periods noslēgsies otrdienas (1. septembra) vakarā.

"Manchester United" mērķis varētu būt uzbrukuma pastiprināšana, kur pēc Robina van Pērsija un Radamela Falkao aiziešanas ir palicis vienīgi Veins Rūnijs. "United" šovasar iztērēja aptuveni 80 miljonus britu mārciņu (109,3 miljoni eiro), tomēr pastiprinājums bija citās līnijās, nevis uzbrukumā.

Van Gāls norāda, ka steigas transfēru jautājumos nebūs. "Mēs jau iepriekš zinām, kas notiks vai nenotiks. Mēs turpināsim iesākto, un janvārī transfēru logs atkal būs vaļā. Tas ir process, kuru es nevaru mainīt. Mēs esam atkarīgi ne tikai no futbolista, bet arī no otra kluba un savām finanšu iespējām," sacīja van Gāls.

"Manchester United" nākamo spēli aizvadīs 12. septembrī, kad uzņems "Liverpool". Trīs dienas vēlāk van Gāla trenētā komanda aizvadīs pirmo spēli UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā, kur izbraukumā spēkosies ar Nīderlandes PSV.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2015-08-31 09:41, pirms 9 gadiem
Un pārdot arī nevienu nevajag!!! (Tas par DeHea)Jāpiekrīt vien ir. Jā, Rūnijs šobrīd nevar iesist, bet ir tikai pats pats sākums, pietiks iesist kādu Pendeli vai freekicku un slogs būs nost. Nemaz nevajadzēs vairs citu uzbrucēju,cita lieta, ja Rūnijs notraumējas.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-31 10:58, pirms 9 gadiem
Viņš jau neteica, ka nevienu nepirks. Tas, ka nepirks spēlētāju, ko nav izpētījuši ir skaidrs. Domāju, ka MU ir izpētījusi visus top uzbrucējus Eiropā (kā jau visi top klubi)
Esmu diezgan pārliecināts, ka viņi nopirks uzbrucēju.
Pēdējā bauma Martials (no Monaco).

     [+] [-]

, 2015-08-31 11:24, pirms 9 gadiem
Pieņemsim, ka tie ir žurnalistu murgi, bet ja tā ir, tad gribu redzēt, ko MU fani tagad teiks! Nu tas kontekstā ar Sterlinga nolikšanu.

Man Utd reach agreement with Martial

Manchester United have reached an agreement with Anthony Martial over personal terms and are in talks with Monaco over a €50 million (£36.4m) deal for the 19-year-old striker as they close in on a last-minute signing.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-31 12:19, pirms 9 gadiem
Neslund rakstīja: Pieņemsim, ka tie ir žurnalistu murgi, bet ja tā ir, tad gribu redzēt, ko MU fani tagad teiks! Nu tas kontekstā ar Sterlinga nolikšanu.

Man Utd reach agreement with Martial

Manchester United have reached an agreement with Anthony Martial over personal terms and are in talks with Monaco over a €50 million (£36.4m) deal for the 19-year-old striker as they close in on a last-minute signing.
Par sterlingu tur cita runa...viņš vienkārši ir sīks alkatīgs krabis..
Tas, ka City velējās viņu savās rindās, tā ir cita lieta..tas nemaina to kāds ir viņs pats

     [+] [-]

, 2015-08-31 12:22, pirms 9 gadiem
ivo9992 rakstīja: Par sterlingu tur cita runa...viņš vienkārši ir sīks alkatīgs krabis..
Vari paskaidrot kādēļ?

  +1 [+] [-]

, 2015-08-31 12:23, pirms 9 gadiem
Skaidrs ka uzbrucējs būs, ja jau Ernandesu pārdod, turklāt par nesliktu ciparu. Man jau tīri labi patiktu Ostins. Salīdzinoši lēts un priekš EPL ideāli piemērots. Marsiāls lai arī izskatās pēc nākotnes topa, bet rezultātu (golus) vajag jau tagad. Uz Rūniju kaut kā vairs nevar paļauties. 3 reizes nokļūst viens pret vārtiem un pat neizdara sitienu. Kaut kas tur nav labi.

     [+] [-]

, 2015-08-31 12:31, pirms 9 gadiem
septembris rakstīja: Viņš jau neteica, ka nevienu nepirks. Tas, ka nepirks spēlētāju, ko nav izpētījuši ir skaidrs. Domāju, ka MU ir izpētījusi visus top uzbrucējus Eiropā (kā jau visi top klubi)
Esmu diezgan pārliecināts, ka viņi nopirks uzbrucēju.
Pēdējā bauma Martials (no Monaco).
Viņš jau pats tik nupat pievienojies Monaco

  +1 [+] [-]

, 2015-08-31 12:47, pirms 9 gadiem
Es domaju, ka uzbruceju vajag, ne lai Ruuniju noseedinaatu, bet lai vinu palaistu dzilak laukuma nr10 pozicija. Ta vismaz vinam bus konkurence, jo pagaidam vins ir vienigais realais straikers

  +1 [+] [-]

, 2015-08-31 13:14, pirms 9 gadiem
Tas, ka Rūnijs nesit pa vārtiem ir fakts. Pat LVG par šo ietroļoja, pirms iepriekšējā spēles, ja pareizi atceros, viņš teica kaut ko līdzīgu: "esmu apmierināts, Rūnijs izdarīja 1 sitienu pa vārtiem, tas ir progress."
Vakar spēles beigās viņam bija ideāla situācija, bet viņš izdomāja nokrist un gaidīt pendeli. Būtu labi uzsitis, tur būtu stabili gols.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-08-31 14:13, pirms 9 gadiem
Izskatās, ka tiešām Martiāls. Golcomam nevar ticēt, bet Francijas futbola federācijai gan.
Manchester United close in on Anthony Martial...

     [+] [-]

, 2015-08-31 14:23, pirms 9 gadiem
Ko mēs darīsim ar to Māršalu vai kā viņu tur pareizi jāizrunā?
Vēl vienu kind of Vilsonu vajag vai?

     [+] [-]

, 2015-08-31 14:29, pirms 9 gadiem
LVG kļūst par Vengeru.

     [+] [-]

, 2015-08-31 14:31, pirms 9 gadiem
septembris rakstīja: Vakar spēles beigās viņam bija ideāla situācija, bet viņš izdomāja nokrist un gaidīt pendeli. Būtu labi uzsitis, tur būtu stabili gols.
Viņš mazliet nokavēja sitienu. Kritiens palika jau vienīgā opcija.