Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Jovetičs no Mančestras "City" pārceļas uz "Inter"

Rolands Eliņš

Oficiāli: Jovetičs no Mančestras "City" pārceļas uz "Inter"
Stevans Jovetičs
Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola klubs Mančestras "City" oficiāli apstiprinājis Stevana Jovetiča pievienošanos Milānas "Inter" uz īres līguma pamata ar iespēju milāniešiem vēlāk iegādāties tiesības uz Jovetiču pilnībā, tiesa, "Inter" mājaslapa vēsta, ka Jovetičs jau kļuvis par pilntiesīgu kluba spēlētāju.

Stevana Jovetiča spēlēšanu "Inter" rindās apstiprinājušas abas komandas, taču "City" norāda, ka spēlētājs izīrēts uz pusotru gadu ar iespējām viņu vēlāk iegādāties, kamēr Milānas kluba mājaslapā atrodamā informācija vēsta, ka līgums ar Jovetiču jau parakstīts līdz 2019. gada 30. jūnijam un viņš ir pilntiesīgs "Inter" spēlētājs. Abi klubi gan ir vienisprātis, ka Jovetičs nākamo sezonu uzsāks Milānā, un, visticamāk, īres līgums paredz, ka "Inter" pēc tā beigām būs obligāti jāizpērk Jovetiča līgums, ko katrs klubs savos paziņojumos interpretējis pēc saviem ieskatiem.

25 gadus vecais Melnkalnes futbolists "City" komandai pievienojās pirms diviem gadiem un 44 spēlēs izcēlās ar 11 vārtiem, taču traumas traucēja parādīt savu labāko sniegumu un nostiprināt vietu pamatsastāvā. Kopā ar "City" viņš kļuva par Premjerlīgas čempionu 2013./14. gada sezonā.

"Mēs esam patiešām priecīgi par Jovetiča iegādi," "Inter" mājaslapā citēts kluba prezidents Eriks Torirs. "Viņš ir vēl viens nopietns un svarīgs mūsu sastāva papildinājums. Dinamisks uzbrucējs, kurš pastiprinās mūsu priekšējo līniju. Treneris Mančīni spēs no viņa izvilināt labāko sniegumu."

Milānas "Inter" pagājušajā sezonā A Sērijā palika tikai astotajā vietā un šosezon Eirokausos līdz ar to nestartē. Savukārt klubu dažādais interpretējums par spēlētāja pāreju nav pirmais gadījums Eiropas futbolā - pirms gada arī "Fulham" un "Monaco" savos paziņojumos nespēja vienoties, vai Dimitara Berbatova nonākšana Monako ir īre vai pilnvērtīga pāreja.

Izmantotie resursi:
Manchester City Stevan Jovetic Inter Milan -...
F.C. Internazionale Milano - Sito Ufficiale

Berbatova darījums 2014. gada sākumā

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-07-31 20:09, pirms 9 gadiem
City jau ir pieredze a r izīrēšanu, kas pārvēršas obligātā pirkšanas darījumā pēc vienas spēles.

     [+] [-]

, 2015-07-31 20:37, pirms 9 gadiem
Beidzot vismaz Pool tikusi vaļā no Lamberta(WBA)

  +1 [+] [-]

, 2015-07-31 20:49, pirms 9 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Beidzot vismaz Pool tikusi vaļā no Lamberta(WBA)
Tur viens smagāks enkurs vēl aizķēries. Tāds melns
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-07-31 21:03, pirms 9 gadiem
Nekādas pretrunas nav, City paziņojumā arī norādīta īre ar pienākumu izpirkt pēc tās beigām.