Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

No Mančestras "City" futbolista Mahreza dzīvokļa nozog pusmiljonu vērtas lietas

Agris Suveizda

No Mančestras "City" futbolista Mahreza dzīvokļa nozog pusmiljonu vērtas lietas
Rijads Mahrezs. Foto: PA/Scanpix

Par kārtējo Anglijas Premjerlīgas futbolistu, kurš šajā gadā ticis apzagts, kļuvis 2016. un 2019. gada čempions Rijads Mahrezs, no kura dzīvokļa laupītāji iznesuši mantas pusmiljona sterliņu mārciņu jeb vairāk nekā 550 tūkstošu eiro vērtībā.

Kā ziņo britu mediji, dārgākā paņemtā lieta bija Richard Mille pulkstenis, kā vērtība esot ap 230 tūkstošiem sterliņu mārciņu. Nozagti vēl divi Rolex pulksteņi, kuru kopējā vērtība esot ap 75 tūkstošiem mārciņu. Tāpat nozagti reti futbola krekli, kuru vērtība sniedzoties līdz pat 150 tūkstošiem mārciņu, bet vēl 50 tūkstoši mārciņu nozagti skaidrā naudā.

Mahrezs uzskata, ka laupīšana esot bijusi rūpīgi izplānota un ka viņš esot novērots. Zagļi luksusa dzīvokļu blokā esot iekļuvuši bez īpašuma apskādēšanas, tiekot pie ieejas mikročipa. Atgādinām, ka nesen apzagts tika "Tottenham" pussargs Delī Allī, kuram tika draudēts ar nazi un kurš saņēma sitienu pa seju, bet gada sākumā aplaupīta tika arī Alli komandas biedra Jona Vertongena ģimene, kamēr pats beļģu aizsargs bija Čempionu līgas spēlē Leipcigā. Pagājušajā vasarā Londonas "Arsenal" aizsargs Seads Kolašinacs apturēja divus bruņotus laupītājus, kuri centās uzbrukt viņam un Mesutam Ezilam.

29 gadus vecais Francijā dzimušais Alžīrijas izlases uzbrūkošais pussargs šosezon Premjerlīgā sācis 15 no 23 spēlēm, guvis septiņus vārtus un izdarījis astoņas rezultatīvas piespēles. Bijušais "Le Havre" un "Leicester" spēlētājs uz Mančestru pārcēlās 2018. gadā, klubam samaksājot gandrīz 70 miljonus eiro.

Anglijas Premjerlīgas sezona atsāksies 17. jūnijā.

Izmantotie resursi:
https://www.telegraph.co.uk/footbal...
https://www.dailymail.co.uk/sport/s...

  +1 [+] [-]

, 2020-05-31 20:15, pirms 4 gadiem
Kārtējais apliecinājums tam, ka visādiem *-bolistiem maksā krietni par daudz. Nezina kur naudu tērēt..

     [+] [-]

, 2020-06-01 02:12, pirms 4 gadiem
ir jadalaas ar tautu