Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rodžerss: "Anglijā Glāzgovas "Celtic" būtu labāko četriniekā vai sešiniekā"

Agris Suveizda

Rodžerss: "Anglijā Glāzgovas "Celtic" būtu labāko četriniekā vai sešiniekā"
Brendans Rodžerss
Foto: AFP/Scanpix

Skotijas futbola kluba Glāzgovas "Celtic" galvenais treneris Brendans Rodžerss apgalvo, ka, viņaprāt, "Celtic" Anglijā būtu labāko sešinieka vai pat četrinieka klubs un ka angļi nevēlas skotu klubus redzēt savā līgu piramīdā, jo baidās no konkurences.

"Tā mūsu klubam bija neticama reklāma," galvenais treneris Brendans Rodžerss komentēja neizšķirtu ar Žuzepa Gvardiolas vadīto Mančestras "City" (3:3). "Mančestras "City" piedalās viskonkurētspējīgajā līgā pasaulē, kurā ir lielākie pieejamie resursi pasaulē, un tajā spēja uzvarēt desmit spēlēs no desmit. Un pēc tam ieradās šeit un aizvadīja savu neapšaubāmi smagāko spēli, kāda tai līdz šim bijusi. Tāpēc, labi, Skotijas futbolam varbūt nav tādas platformas kā Premjerlīgai, bet šejienes klubi un šejienes kaisle pret futbolu ir vienlīdzīga jebkurai vietai pasaulē. Ja ne vēl labāka…"

"Nav nekādu šaubu, ka "Celtic" ir liels drauds gandrīz jebkuram angļu klubam," sacīja bijušais "Liverpool" vadītājs. "Anglijas Futbola līga pagājušajā nedēļā paziņoja, ka neviens Skotijas klubs netiks pieaicināts līgai gadījumā, ja tā nākotnē tiks paplašināta. Ja "Celtic" būtu Anglijā, tas būtu starp labākā četrinieka, labākā sešinieka klubiem."

"Ja jūs būtu klubs, kas spēlētu tajā līgā vai "Championship", vai "League One", vai jūs gribētu, lai tāds drauds [kā mēs] pievienotos līgai? Nedomāju, ka jūs to gribētu, un tā ir realitāte," Rodžerss turpināja. "Glāzgovas "Celtic" savu apmēru dēļ būs ļoti sarežģīti iekļūt Anglijas līgu piramīdā. Lielākā daļa mūsu spēļu tiek izpārdotas. Vai jūs spētu iedomāties "Celtic" ar tiem resursiem [kādus angļu klubiem dod TV līgumi]?"

Tāpat Rodžerss uzskata, ka viņu parādītais sniegums pret "City" apliecināja, ka Čempionu līgai nav jākļūst par slēgtu klubiņu, kas domāts tikai elitei. "Trešdienas spēle tam ir perfekts piemērs," teica ziemeļīru speciālists. "Pēc Barselonas spēles, kurā zaudējām ar 0:7, bija kritiķi, kas pēc tik smaga zaudējuma ir tikai dabiski. Bet domāju, ka ir jādod iespēja tādiem klubiem kā "Celtic" - vienam no pasaules lielajiem klubiem – spēlēt šajā turnīrā. Un turnīrs no tā tikai iegūs, ja "Celtic" tajā spēlēs. Zinu "League One" klubus, kuriem ir lielāki resursi nekā mums, taču tam nevajadzētu būt iemeslam, lai mums nedotu iespēju."

Izmantotie resursi:
Brendan Rodgers: Celtic would be major threat...

  +1 [+] [-]

, 2016-09-30 17:17, pirms 8 gadiem
Nu jau nu jau . Labākajā gadījumā tāds Everton līmenis vien būtu - grozītos ap 7.-8. vietu , ik pa laikam arī zemāk .

  -2 [+] [-]

, 2016-09-30 17:23, pirms 8 gadiem
Vistīrākā spekulācija par tēmu "kā būtu, ja būtu".

Būtu ieņēmumi kā Anglijas klubiem no Premjerlīgas, varbūt arī būtu kāda "Everton" līmenī.
Bet varbūt... būtu tādi paši kā "Newcastle" ar visu savu Svētā Džeimsa parku.

Ne visu Lielbritānijas lielāko pilsētu klubi ir lieli grandi. Ņūkāsla, Birmingema, Līdsa un Notingema kā pirmie piemēri.

  -3 [+] [-]

, 2016-09-30 17:32, pirms 8 gadiem
DaMarcus rakstīja: Ne visu Lielbritānijas lielāko pilsētu klubi ir lieli grandi. Ņūkāsla, Birmingema, Līdsa un Notingema kā pirmie piemēri.
Pamācies puika labāk ģeogrāfiju, jo ne Notingema, ne Ņūkāsla nav starp 30 lielākajām pilsētām Anglijā!

     [+] [-]

, 2016-09-30 17:34, pirms 8 gadiem
Celtic varbūt kādus gadus 10 atpakalj būtu top4!!!bet nu 4ista ne tagat,līmenis stipri pa zemu😄

  +2 [+] [-]

, 2016-09-30 18:34, pirms 8 gadiem
Lido rakstīja: Pamācies puika labāk ģeogrāfiju, jo ne Notingema, ne Ņūkāsla nav starp 30 lielākajām pilsētām Anglijā!
Largest Cities by Population
Gudri ..irst nav malku cirst

     [+] [-]

, 2016-09-30 18:54, pirms 8 gadiem
wanagsdw rakstīja: Largest Cities by Population
Gudri ..irst nav malku cirst
Atškirībā no Jums man nav tādas lietas internetā jāmeklē.
Tas ir tāpat kā meklēt intenetā kur Kurzeme atrodas

     [+] [-]

, 2016-09-30 19:50, pirms 8 gadiem
DaMarcue
Nav jau teikts, ka Wanagsdw ir jāmeklē, bet nu linkus pierādīšanai vajag

     [+] [-]

, 2016-09-30 19:51, pirms 8 gadiem
+ja viņš vispār meklēja internetā, tātad arī pārliecināti pats zināja