Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Van de Bēks tuvu pārejai uz "Manchester United"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Van de Bēks tuvu pārejai uz "Manchester United"
Donijs van de Bēks. Foto: imago / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester United" ir tuvu Donija van de Bēka iegūšanai. Amsterdamas "Ajax" pussargs sestdien pārbaudes spēlē tika atstāts ārpus sastāva, un galvenais treneris Ēriks ten Hāgs atzina, ka tas saistīts ar transfēru pārrunām.

Par "Manchester United" interesi, kas saistīta ar Donija van de Bēka iegūšanu, pirmoreiz tika runāts janvārī. Konkrētākas sarunas starp abiem klubiem gan parādījušās pavisam nesen, un "United" esot ļoti tuvu tam, lai būtu gatava maksāt "Ajax" prasīto summu. Citos avotos tiek ziņots, ka van de Bīks jau esot pavēstījis komandas biedriem, ka pametīs komandu.

Sestdien "Ajax" aizvadīja pārbaudes spēli pret Vācijas Bundeslīgas klubu Frankfurtes "Eintracht", taču van de Bēks nebija iekļauts sastāvā. Galvenais treneris Ēriks ten Hāgs kārtis neslēpa, norādot, ka lēmums saistīts ar spēlētāja nākotni, proti, sarunām par transfēru.

Interesanti, ka van de Bēka vārds piesaukts arī "Barcelona" sakarā, jo par Katalonijas granda galveno treneri kļuvis Ronalds Kūmans, kura vadībā van de Bīks spēlēja Nīderlandes izlasē. Savukārt pagājušā gada vasarā pussargs bija tuvu pārejai uz Madrides "Real".

Jāatgādina, ka 2019. gadā "Ajax" sasniedza Čempionu līgas pusfinālu, kurā dramatiski piekāpās "Tottenham". Ja tiks pārdots arī van de Bēks, tad no otrās spēles pret "Tottenham" no pamatsastāvā gājušajiem sešiem pussargu un uzbrukuma līnijas spēlētājiem "Ajax" būs palicis vairs tikai viens - serbs Dušans Tadičs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...

     [+] [-]

, 2020-08-30 20:52, pirms 4 gadiem
Ajax būs labi nopelnījis pateicoties CL

     [+] [-]

, 2020-08-30 21:08, pirms 4 gadiem
Interesanti, ka van de Bēka vārds piesaukts arī "Barcelona" sakarā, jo par Katalonijas granda galveno treneri kļuvis Ronalds Kūmans, kura vadībā van de Bīks
Tad Bīks vai Bēks ??