Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

"City" pievienosies Akē no "Bournemouth" un Torress no "Valencia"

"City" pievienosies Akē no "Bournemouth" un Torress no "Valencia"
Neitans Akē. Foto: Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vicečempione Mančestras "City" ir tuvu tam, lai papildinātu komandas sastāvu ar Neitanu Akē no "Bournemouth" un Feranu Toresu, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Spānijas augstākās futbola līgas komandu "Valencia".

"Bournemouth", kas izkritusi no Anglijas Premjerlīgas, piekritusi "City" piedāvājumam un atvadīsies no komandas centra aizsarga Neitana Akē. Tiek runāts, ka "Bournemouth" par nīderlandieti saņems nepilnus 45 miljonus eiro.
25 gadus vecais Akē aizvadītajā sezonā cementēja Bornmutas kluba aizsardzību, bet tas neglāba komandu no izkrišanas uz "Championship". Akē 29 Premjerlīgas spēlēs guva divus vārtus un divas reizes rezultatīvi piespēlēja.

Akē ir "Feyenoord" un Londonas "Chelsea" akadēmiju audzēknis. "Chelsea" galvenajā komandā Nīderlandes izlases spēlētājs aizvadījis vien septiņas spēles, jo lielākoties tika izīrēts citām Anglijas futbola komandām. 2017. gadā "Chelsea" pārdeva spēlētāju "Bournemouth" par nepilniem 23 miljoniem eiro.

"City" panākusi vienošanos arī ar "Valencia" par Ferana Torresa iegādi. Pārejas summa par 20 gadus veco spēlētāju varētu sasniegt nepilnus 23 miljonus eiro, bet papildus līgumā varētu būt dažādi bonusi, kurus ar laiku varētu saņemt "Valencia".

Torress ir "Valencia" komandas audzēknis. Šosezon Spānijas augstākajā līgā malējais pussargs aizvadīja 34 spēles, kuru laikā spēja gūt četrus vārtus un atdot piecas rezultatīvas piespēles. Jaunais spēlētājs šobrīd pārstāv Spānijas U21 izlasi un pieaugušo izlasē pagaidām debiju nav piedzīvojis, bet viņš tiek minēts starp tiem spēlētājiem, kas nākotnē varētu bruģēt Spānijas futbola izlases ceļu pretī sasniegumiem.

Izmantotie resursi:

https://www.skysports.com/football/...
https://www.skysports.com/football/...


, 2020-07-30 19:05, pirms 4 gadiem
Kas tie par brīnumiem?..
, 2020-07-30 22:59, pirms 4 gadiem
Par Torresu 23milj-laupiishana gaishaa dienas laikaa.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.