Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Flanagans pēc otrās operācijas gada laikā nespēlēs 6-9 mēnešus

Flanagans pēc otrās operācijas gada laikā nespēlēs 6-9 mēnešus
Džons Flanagans
Foto: www.skysports.com

Anglijas futbola Premjerlīgas klubam "Liverpool" vismaz pusgadu nāksies iztikt bez aizsarga Džona Flanagana, kuram otro reizi gada laikā veikta kreisā ceļgala operācija.

22 gadus vecajam "Liverpool" aizsargam Džonam Flanaganam pirms šīs sezonas sākuma tika konstatēta šķidruma uzkrāšanās kreisajā ceļgalā, un viņš piedzīvoja operāciju, kuras rezultātā izlaida lielāko sezonas daļu. Marta beigās Flanagans piedalījās "Liverpool" organizētā labdarības futbola mačā, tomēr papildus izmeklējumi parādīja, ka ceļgalam ir radušās citas problēmas. Šodien Flanaganam tika veikta vēl viena operācija.

Rezultātā angļu aizsargs izlaidīs sešus līdz deviņus mēnešus, kas nozīmē atgriešanos ne ātrāk kā pašās oktobra beigās. Flanagans ir "Liverpool" sistēmas audzēknis un savu debiju pirmajā komandā piedzīvoja 2011. gadā 18 gadu vecumā.

Visu līdzšinējo sezonu laikā jaunā aizsarga rēķinā ir 42 spēles pirmās komandas rindās. Flanagana līgums ar "Liverpool" noslēgsies pēc šīs sezonas, bet pēdējos mēnešos ir notikušas pārrunas par jaunu vienošanos.

Flanagana rēķinā ir arī viena spēle Anglijas pieaugušo izlasē. Pagājušā gada 4. jūnijā "Liverpool" aizsargs debitēja valstsvienībā ar 27 minūtēm draudzības spēlē ar Ekvadoru (2:2).

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...