Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Početīno: "Fani, kuri tagad nav laimīgi, nākotnē mūs novērtēs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Početīno: "Fani, kuri tagad nav laimīgi, nākotnē mūs novērtēs"
Maurīsio Početīno. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Tottenham Hotspur" pagājušajā nedēļā izstājās no FA un Līgas kausa, tādēļ, visticamāk, atkal nāksies pabeigt sezonu bez trofejām. Tomēr galvenais treneris Maurīsio Početīno neuzskata, ka kausu trūkums traucētu viņa komandai sasniegt nākamo līmeni.

"Mīlu savu darbu un mīlu lielus izaicinājumus. Esmu pozitīvi noskaņots cilvēks, un savā darbā vienmēr centīšos sasniegt nospraustos mērķus. Palikšu klubā līdz galam, lai palīdzētu sasniegt visu, ko viņi vēlas," teica Početīno, kura vārds iepriekš piesaukts lielāku klubu, piemēram, Madrides "Real" sakarā.

"Esam savu panākumu ķīlnieki. Kad ierados, klubs atradās pavisam citā līmenī. Neviens mums neticēja, neviens nedomāja, ka kaut ko sasniegsim. Kad jautājat, vai kauss tagad palīdzēs iekāpt nākamajā līmenī, atbildēšu noliedzoši – nevaru tam piekrist," norādīja treneris. Viņš pie "Spurs" stūres stājās 2014. gadā, un komanda trīs reizes pēc kārtas kvalificējusies Čempionu līgai, kaut pirms tam tas bija izdevies vienu reizi 50 gados.

"Pēdējo četru vai piecu gadu laikā esam spēlējuši četros pusfinālos un vienā finālā. Esam tuvu. Trīs sezonas pēc kārtas spēlējam Čempionu līgā, tātad esam stabili starp četrām labākajām Anglijas komandām. Esam ļoti tuvu, tāpēc jāturpina strādāt. Fani, kuri šobrīd nav laimīgi, nākotnē novērtēs mūsu darbu," teica Početīno.

Vasarā "Tottenham" kļuva par vienīgo Premjerlīgas komandu, kas nenopirka nevienu spēlētāju, un Početīno pauda, ka arī ziemas pāreju periodā papildinājumi nav gaidāmi. "Pirms pāris dienām biju optimistiski noskaņots, bet vairs ne. Lēmums ir visa kluba, nevis manās rokās, un svarīgākais ir strādāt ar mūsu rīcībā esošajiem resursiem."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +2 [+] [-]

, 2019-01-30 13:01, pirms 5 gadiem
Komandai, kur uzbrukums balstās uz viena spēlētāja sniegumu, kura sāk klibot, tikko kā paliek bez sava vienīgā uzbrucēja un viena no labākajiem pussargiem, nav nekādas nākotnes. Kamēr Hotspur nebūs sastāva dziļuma, viņi neko nesasniegs. Un vienā brīdī zvaigznēm apniks bez trofejām, un viņi sagribēs aiziet uz komandām, kur viņi pie tām tiks garantēti.
Slēpts komentārs: Bostonietis

  -1 [+] [-]

, 2019-01-30 13:51, pirms 5 gadiem
Muldoņa,pats būs pirmais kas notīs makšķeres, kamēr vadība nespēs domāt ar galvu tikmēr nekas nebūs.

     [+] [-]

, 2019-01-30 15:35, pirms 5 gadiem
Itka jau Spurs dara daudz, jauna arena, ienak jauni speletaji, tikai Levijs nekad neteres lielu naudu uz speletajiem, bet pardos gan.
Keinam vajag labu paligu uzbrukuma un aizsardzibas centra laiks ari atrast ko nopietnaku, viss parejais jau pa lielam Spurs ir