Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Septiņi punkti ir daudz, bet ir janvāris, nevis aprīlis vai maijs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gvardiola: "Septiņi punkti ir daudz, bet ir janvāris, nevis aprīlis vai maijs"
Jirgens Klops un Peps Gvardiola. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione "Manchester City" vakar izbraukumā ar 1:2 piekāpās "Newcastle United", kaut vadībā izvirzījās jau 24. sekundē. Galvenais treneris Peps Gvardiola noliedza, ka būtu notikusi pretinieka nenovērtēšana.

"Nekad nav bijis tā, ka nenovērtējam pretinieku. Ja joprojām cīnies četros turnīros, tas notiek tieši pateicoties tam, ka novērtē pretiniekus un visus turnīrus. Kad iegūsti 100 punktus, tas notiek, jo novērtē visus pretiniekus. Ja to nedari, tad nevari iekļūt Līgas kausa finālā," teica Peps Gvardiola.

Līgas kausa fināls notiks 24. februārī, un "City" tiksies ar Londonas "Chelsea". FA kausā sasniegta piektā kārta, bet UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā pretī stāsies Gelzenkirhenes "Schalke 04". Visdraudīgākā situācija valda Premjerlīgā – ja līdere "Liverpool" tiks galā ar "Leicester City", tad tās pārsvars pār "City" pieaugs līdz septiņiem punktiem, un komandām sezonas turpinājumā vairs nav paredzēti savstarpējie dueļi.

"Jā, septiņi punkti ir daudz, taču ir janvāris, nevis aprīlis vai maijs. Vēl jāaizvada diezgan daudz spēļu, un notikt var jebkas. Mums galvenais ir nepadoties, cīnīties katrā mačā un gaidīt savas iespējas," norādīja Gvardiola.

"Neaizvadījām savu labāko spēli. Reizēm tā gadās, varu saprast savus futbolistus," teica galvenais treneris. "City" vadību ieguva jau 24. sekundē, kad izcēlās Serhio Agvero, bet turpinājumā vairs nespēja uzlauzt laukuma saimnieku vārtus. "Mīlu savus futbolistus, un zinu, kā viņi tagad jūtas. Mums ir neticama komanda, bet reizēm tā notiek."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2019-01-30 14:07, pirms 5 gadiem
Nu jacer uz Lester City,preteja gadijuma, Liverpool ir tuvu savai ilgi gaditai trophy 🏆

     [+] [-]

, 2019-01-30 15:18, pirms 5 gadiem
Protams, ka 7 punkti nav daudz(pool.vēl šodien jāuzvar). Bet no otras puses Pool nav zaudējuši punktus pret outside of top6 komandām. City tieši pretēji. Punkti ir zaudēti 6 spēlēs un 4 no tām ir pret outside top 6 komandām.
Vēl 14 spēles un vēl visādi brīnumi var notikt.
Par city!