Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

O'Nīls sāks lūkoties papildspēkus

Andrejs Siliņš

O'Nīls sāks lūkoties papildspēkus
Martins O'Nīls
Foto: TopFoto

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Aston Villa" galvenais treneris Martins O'Nīls ir pārliecināts, ka komanda papildinās sastāvu janvārī gaidāmajā transfēru loga laikā un ir sācis pamazām lūkoties pēc iespējamajiem jauninājumiem.

Jau rakstījām, ka O'Nīls saredz papildinājumus uzbrucēja un pussarga posteņos, jo tieši tie esot sāpīgākie punkti šobrīd. Vienubrīd bija runas par iespējamo "Porstmouth" uzbrucēja Džermeina Defo iegādi, taču treneris pavēstījis, ka konkrēti vēl nav runājis ne ar viena cita kluba pārstāvjiem.

"Neesmu jautājis [citiem klubiem] ne par vienu pašu spēlētāju," sacīja O'Nīls. "Tāpēc visas spekulācijas apkārt, kuras, ceru, ir godīgas, nav taisnība. Tāpat vēl neviens man pašam nav pajautājis par iespējamajiem papildinājumiem." Tomēr treneris vēlreiz apstiprināja, ka papildinājumi tiks meklēti.

"Kā jau esmu teicis iepriekš, janvāra logs ir vienīgā iespēja, kad var mēģināt skatīties uz savu sastāvu un saprast, vai ir nepieciešams kāds papildinājums," turpināja treneris. "Es domāju, ka mums tas ir vajadzīgs, un [to atrast] būs grūtākais uzdevums."

Izmantotie resursi:
skysports.com

  -2 [+] [-]

, 2008-12-30 00:36, pirms 15 gadiem
Gan jau tapec ka 4tie, nauda ienakusi var sapirkties

  +3 [+] [-]

, 2008-12-30 01:01, pirms 15 gadiem
Volty - LOL, sezona nav beigusies, ja finišēs 4tie, tad piķītis ienāks pēc sezonas izdevīgāku TV un sponsoru kontraktu formā.
Kā arī Villu sponsorē amerikāņu biezais Lerners, kam ASV jau pieder pāris sporta komandas. Naudas viņam ir diezgan, un daudz dod arī, tikai O'Nīls tērē visai apdomīgi. Pirmssezonas (šīs) transfēru logā gan Villa pēc tēriņiem bija vadošā vietā visā EPL, taču tas ir tikai likumsakarīgi - ja gribi būt topā biezo līgā (EPL), tad nākas tērēt - kaut vai tāpēc, lai neatpaliktu no citiem. It sevišķi, ja komanda vispār grib lolot jebkādas ambīcijas.

  -1 [+] [-]

, 2008-12-30 09:21, pirms 15 gadiem
Nu jā. Ja pārdos vēl Bellamy tad ar uzbrucējiem būs kā būs. Tottenham viņu gribot dabūt sev. Domāju ja nauda ir, tad nebūs nekādu šķēršļu labu spēlētāju iegādei. Ieteiktu pirkt jaunos. Piemēram, Agbonlahors no West Ham. Aršavinam jau laikam "Aston Villa" komanda ir "par zemu", vajag TOP 4. Lai gan ja paskatās tabulā, tad jau šī komanda ir TOP 4. Es būtu ieteicis Fulleru no "Stoke", bet vakar, kad ieraudzīju rakstu - "Spēlētājs noraidīts par sitienu komandas biedram", vairāk viņu neieteiktu. Ka neklapē savējos komandas biedrus arī "Villa"!

  -1 [+] [-]

, 2008-12-30 11:12, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Nu jā. Ja pārdos vēl Bellamy tad ar uzbrucējiem būs kā būs. Tottenham viņu gribot dabūt sev. Domāju ja nauda ir, tad nebūs nekādu šķēršļu labu spēlētāju iegādei. Ieteiktu pirkt jaunos. Piemēram, Agbonlahors no West Ham. Aršavinam jau laikam "Aston Villa" komanda ir "par zemu", vajag TOP 4. Lai gan ja paskatās tabulā, tad jau šī komanda ir TOP 4. Es būtu ieteicis Fulleru no "Stoke", bet vakar, kad ieraudzīju rakstu - "Spēlētājs noraidīts par sitienu komandas biedram", vairāk viņu neieteiktu. Ka neklapē savējos komandas biedrus arī "Villa"!
Runājot par Bellamy, viņš ir diezgan labs uzbrucējs un nedomāju ka viņš gribēs sabeigt savu karjeru Tottenhamā.
Bet Aršavins teica, ka viņš šo sezonu pabeigs Zenītā un tikai tad dosies jauna kluba meklējumos.

  -1 [+] [-]

, 2008-12-30 11:14, pirms 15 gadiem
Nedomāju ka Aston Villa šosezon plāno pacelties augstāk par 4. vietu, tāpēc tagad cetīsies tajā nostiprināties. Vēlu veiksmi.

  -1 [+] [-]

, 2008-12-30 11:22, pirms 15 gadiem
Izredžu laikam maz bet varētu pamēģināt nopirkt vai vismaz izīrēt Krosu no Bayern.

  +1 [+] [-]

, 2008-12-30 20:31, pirms 15 gadiem
^^^^
Reikons veciit Agbonlahors ir vadoshais uzbruceejs pie Birmingieshiem un nekada West Ham vinsh nespele!!!

     [+] [-]

, 2008-12-30 20:32, pirms 15 gadiem
Novelu Onila kungam veiksmi un ceru ieraudziit nakam sezon Champion liiga!!!

     [+] [-]

, 2009-01-01 02:05, pirms 15 gadiem
Milzīgas naudas tērēšana ne vienmēr palīdz tikt pie tituliem,vismaz ne uzreiz,tas jau pieradijās ra čukčām un Ābram 0viču,jabūt tomēr komandai nevis tikai atsevišķu zvaigžņu kopumam,kas spēlē vienā komandā.Porto bez dārgo zvaigžņu bara vinnēja čempionu līgu jo bija komanda.