Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Arsenal" pēc septiņām neuzvarētām spēlēm pēc kārtas atbrīvo Emeriju

"Arsenal" pēc septiņām neuzvarētām spēlēm pēc kārtas atbrīvo Emeriju
Unajs Emerijs. Foto: PA Wire / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs Londonas "Arsenal" pēc septiņām neuzvarētām spēlēm pēc kārtas no galvenā trenera amata atbrīvojis spāņu speciālistu Unaju Emeriju.

Tik gara neuzvarēto spēļu sērija "Arsenal" ir pirmo reizi kopš 1992. gada februāra, kad bez uzvarām nācās iztikt pat astoņos mačos pēc kārtas. Vakar "Arsenal" piedzīvoja otro zaudējumu pēdējos trīs mačos, ar 1:2 mājās UEFA Eiropas līgas mačā atzīstot Frankfurtes "Eintracht" pārākumu.

"Lēmums pieņemts neatbilstošu rezultātu un snieguma dēļ," skaidrots kluba paziņojumā. "Uzsākam jauna galvenā trenera meklējumus un nākamais paziņojums sekos brīdī, kad process būs noslēdzies." Kamēr tiek meklēts galvenais treneris, pienākumi uzticēti līdzšinējam Emerija asistentam, kluba ilggadējam spēlētājam Fredijam Ljunberjam. Britu medijos jau izskanējuši vairāki potenciālie kandidāti, viņu vidū arī nesen no "Tottenham Hotspur" atbrīvotais Maurisio Početino.

48 gadus vecais Emerijs amatā noturējās pusotru gadu - kopš 2018. gada pavasara, kad stājās leģendārā Arsēna Vengera vietā. Līgums ar Emeriju bija spēkā līdz šīs sezonas beigām, bet sadarbību nolemts pārtraukt jau tagad. "Arsenal" Premjerlīgā pēc 13 spēļu kārtām ar 18 punktiem ieņem astoto pozīciju, no piektajā vietā esošās "Wanderers" atpaliekot par punktu, bet no ceturtajā vietā esošās "Chelsea" jau par astoņiem punktiem.

Eiropas līgā londonieši ar trīs uzvarām, vienu neizšķirtu un vienu zaudējumu ir F grupas vadībā un jau nodrošinājuši dalību izslēgšanas turnīrā. Līgas kausā komanda apstājusies 4. kārtā, bet Anglijas kausa izcīņā vēl nav sākusi dalību.


, 2019-11-29 13:53, pirms 4 gadiem
Nu ta beidzot
p.s. Ljunjberjrjs 😂
, 2019-11-29 14:15, pirms 4 gadiem
Būtu smieklīgi, ja Početino panemtu, bet izskatās, ka uz Allegri tēmē.
, 2019-11-29 14:21, pirms 4 gadiem
blah rakstīja: Būtu smieklīgi, ja Početino panemtu, bet izskatās, ka uz Allegri tēmē.
Pēc kā izskatās? Cik lasu BBC Sport, izskatās, ka uz Santo tēmē. Arteta vēl vairākkārt piesaukts.

P.S.Kaut kur arī lasīju, ka Allegri ir tādas pašas problēmas ar angļu valodu kā Emerijam, kuru spēlētāji esot atklāti izsmējuši par viņa nesaprotamo akcentu.
, 2019-11-29 14:23, pirms 4 gadiem
Pēc neoficiālas informācijas amatu pārņems slaviša, esot iesniedzis atlūgumu federācijā.
, 2019-11-29 14:40, pirms 4 gadiem
Mettas Riherts ir ar čempionu ambīcijām . Ir vērts izskatīt .
, 2019-11-29 14:53, pirms 4 gadiem
Nelietotājs rakstīja: Pēc kā izskatās? Cik lasu BBC Sport, izskatās, ka uz Santo tēmē. Arteta vēl vairākkārt piesaukts.

P.S.Kaut kur arī lasīju, ka Allegri ir tādas pašas problēmas ar angļu valodu kā Emerijam, kuru spēlētāji esot atklāti izsmējuši par viņa nesaprotamo akcentu.
Nu kā jau parasti katrā lapā kādu citu piesauc, bet nu izskata gan jau visus variantus. Allegri angļu valoda noteikti ir liels mīnuss un komandā itāļu nav. Santo nez vai pametīs vilkus, bet Arteta ir ļoti reāls variants, cerams ka tad vismaz no Pepa kaut ko būs iemācījies.
, 2019-11-29 14:59, pirms 4 gadiem
Good ebening! Ceru, ka norvēģu sporta skolotājs būs nākamais.
, 2019-11-29 15:24, pirms 4 gadiem
blah rakstīja: Būtu smieklīgi, ja Početino panemtu, bet izskatās, ka uz Allegri tēmē.
kas par muļķībām Početino jau pats ir pateicis, ka netrenēs savā karjerā ne FC Barcelonu , ne Arsenal saprotamu iemeslu pēc....
, 2019-11-29 16:44, pirms 4 gadiem
Onka rakstīja: kas par muļķībām Početino jau pats ir pateicis, ka netrenēs savā karjerā ne FC Barcelonu , ne Arsenal saprotamu iemeslu pēc....
Un Mourinju reiz teica, ka nekad nevarētu trenēt Totenhemu. Lietas mainās, kad tevi atlaiž.
, 2019-11-29 16:56, pirms 4 gadiem
Lai Fredijam veicas ielikt komandu pareizajās sliedēs. Arsenal ir tā komanda, kurai treneru štābā ir jābūt vēl kādam no The Invincible paaudzes, kad klubam bija zelta laiki. Lūdzu, kaut Bergkampu vai Anrī!
, 2019-11-29 17:10, pirms 4 gadiem
Šī nebija Emerija komanda. Iesāka jau it kā diezgan cerīgi. Tagad jāgaida, kas notiks tālāk - dos iespēju Ljunbergam vai ņems kādu citu. Bukiji par iespējamākajiem variantiem uzskata Alegri, Santo, Početino, Artetu un Frediju un Ančeloti. Ar lielu atrāvienu priekšā Alegri. Kā viņam ar angleni?
, 2019-11-29 17:15, pirms 4 gadiem
Komanda no invincibles or pārvērtusies par The Punks.
, 2019-11-29 17:34, pirms 4 gadiem
Beidzot! Mana mīļākā komanda bija kļuvusi par neko. Komandu bez savas identitātes. Tik īsā laikā visu tā sabojāt vajag mācēt. Jau pagājušajā sezonā Emerijam tika pārmests, ka katrā spēlē viņam ir cits sākumsastāvs. Šogad turpinājās tas pats. Un ne jau traumu dēļ. Viņam nebija vajadzīgs Ramzijs, arī Ezils. Tagad Arsenal nav vajadzīgs Emerijs. Goal bija raksts par Artetu un nedaudz par Arsenal kā iespējamu viņa darbavietu. Nezinu, vai viņš tagad kļūs par galveno treneri, bet kā teica Guardiola, tas noteikti notiks. Tikai nav zināms, vai tas būs Arsenal.
Lai Emerijam veicas, bet, paldies Dievam, viņa vairs nav Arsenal.
, 2019-11-29 19:21, pirms 4 gadiem
puslaiks rakstīja: Šī nebija Emerija komanda. Iesāka jau it kā diezgan cerīgi. Tagad jāgaida, kas notiks tālāk - dos iespēju Ljunbergam vai ņems kādu citu. Bukiji par iespējamākajiem variantiem uzskata Alegri, Santo, Početino, Artetu un Frediju un Ančeloti. Ar lielu atrāvienu priekšā Alegri. Kā viņam ar angleni?
Kur jūs raujat to, ka allegri ir "ar lielu atrāvienu". Visur, kur es skatos, ir Santo. https://www.dailymail.co.uk/sport/f...

P.S. SŪDĪGI alllegro ir ar angleni.
, 2019-11-30 12:12, pirms 4 gadiem
Nelietotājs rakstīja: Kur jūs raujat to, ka allegri ir "ar lielu atrāvienu". Visur, kur es skatos, ir Santo. https://www.dailymail.co.uk/sport/f...

P.S. SŪDĪGI alllegro ir ar angleni.
piemēram, viens no lielākajiem britu bukmeikeru kantoriem Williams Hill tā domā.
, 2019-11-30 12:35, pirms 4 gadiem
Brndan Rodžer viņi baigi grib,bet Leicester baigi labi iet un Rodžers negrib neko mainīt.
, 2019-11-30 12:40, pirms 4 gadiem
Bukmeikeru favorīts ir Alegri . Bet es liktu uz Artetu
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.
Foto: EPA/Scanpix
9

''United'' divas reizes atspēlējas un trillerī izslēdz ''Liverpool'' no FA kausa

Šodien FA kausa izcīņā noskaidrojās atlikušās divas pusfinālistes. Londonas ''Chelsea'', gūstot divus vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā, ar 4:2 pārspēja ''Leicester'', bet Mančestras ''United'' divas reizes atspēlējās, otrajā pagarinājumā guva divus vārtus un septiņu vārtu mačā ar 4:3 pārspēja principiālo sāncensi ''Liverpool''.