Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Agvero ar diviem vārtiem ieved Mančestras "City" Līgas kausa 1/4 finālā

Rolands Eliņš

Agvero ar diviem vārtiem ieved Mančestras "City" Līgas kausa 1/4 finālā
Serhio Agvero. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Līgas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā šovakar iekļuva Mančestras „City” un „Leicester” vienības, kas savos mačos uzvarēja ar 3:1 attiecīgi pret „Southampton” un „Burton”.

Mančestras „City” Līgas kausa spēlē izlika visnotaļ spēcīgu sastāvu, kurā gan nebija Kevina de Breines un Rahīma Stērlinga, taču bija rezultatīvais Serhio Agvero, kurš savas vārtu gūšanas prasmes nodemonstrēja arī šoreiz. „City” maču aizvadīja savā laukumā, uzņemot „Southampton”, kas iepriekšējā Premjerlīgas kārtā bija ielaidusi deviņus vārtus.

Pepa Gvardiolas vadītā komanda izvirzījās vadībā mača 20. minūtē pēc aizsarga Nikolasa Otamendi sitiena, bet Agvero līdz puslaika beigām bija panācis 2:0. Agvero iesita arī otrā puslaika sākumā, otro reizi nedēļas laikā izceļoties ar diviem vārtu guvumiem vienā spēlē (divi vārti viņam arī pret „Atalanta” Čempionu līgā). „Southampton” mača izskaņā vienus vārtus atguva, taču Mančestras kluba uzvaru vairs neapdraudēja.

Jāpiemin, ka „Southampton” pavisam drīz tiksies ar „City” vēlreiz, sestdien sacenšoties jau Premjerlīgā.
Nākamajā kārtā tika arī „Leicester”, kas viesos ar 3:1 apspēlēja „Burton”. Lesteras komandai tā ir sestā uzvara iepriekšējās septiņās spēlēs (visos turnīros).

Ceturtdaļfinālā iekļuva arī Oksfordas komanda, kas ikdienā spēlē „League One”. Tā spēlēja pret „Sunderland”, pamatlaikā tiekot pie neizšķirta 1:1 un pēc tam uzvarot pēcspēles sitienos. Oksfordas komanda Līgas kausa ceturtdaļfinālu sasniegusi pirmoreiz kopš 1987. gada.

Anglijas Līgas kauss, 1/8 fināls

KomandasRez.
Burton-Leicester1:3
Crawley-Colchester1:3
Everton-Watford2:0
Man. City-Southampton3:1
Oxford Utd – Sunderland1:1 (4:2 p.s.)
Liverpool-Arsenal
Aston Villa-Wolves
Chelsea-Man. United