Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Liverpool'' jaunieguvumam Tjagu konstatēts Covid-19

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Liverpool'' jaunieguvumam Tjagu konstatēts Covid-19
Tjagu Alkantara jaunās komandas kreklā. Foto: Liverpoolfc.com

Anglijas Premjerlīgas čempionvienība ''Liverpool'' paziņojusi, ka vienības jaunpienācējam Tjagu Alkantaram konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes un šobrīd sportists devies pašizolācijā. Tikmēr pagājušās nedēļas Premjerlīgas veiktajos testos futbolistiem un klubu darbiniekiem 10 cilvēkiem atklāts Covid-19.

Iepriekš tika ziņots par trim Covid-19 pozitīviem testa rezultātiem ''West Ham United'' komandā, starp kuriem bija arī galvenais treneris Deivids Moizs. Visi saslimušie atrodas pašizolācijā un Moizs komandu spēļu laikā vada no mājām, sazinoties ar saviem kolēģiem.

Premjerlīga pagājušajā nedēļā veikusi Covid-19 testus un no 1595 veiktajām analīzēm, 10 starp komandu futbolistiem un personālu bijušas pozitīvas, kas ir trīs reizes vairāk kā pirmajās nedēļās. Kā ziņo ''Liverpool'' viens no saslimušajiem ir arī Tjagu Alkantara, kurš pirms neilga laika pievienojās Liverpūlei no Minhenes ''Bayern'': ''Tjagu Alkantaram ir pozitīvs Covid-19 tests un viņš ir devies pašizolācijā. Klubs ievēros visus drošības noteikumus un Tjagu atradīsies pašizolācijā tik ilgi, cik nepieciešams.''

Trešās kārtas pēdējā spēlē ''Liverpool'' ar 3:1 pārspēja ''Arsenal'' un ir izcīnījusi uzvaras visās trijās spēlēs. Tjagu komandas sastāvā debitēja spēlē pret ''Chelsea'', laukumā dodoties uz maiņu.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...