Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Konte nosaucis piecus spēlētājus, kuriem neredz vietu "Chelsea"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Konte nosaucis piecus spēlētājus, kuriem neredz vietu "Chelsea"
Sesks Fabregass un Gerijs Keihils
Foto: AFP/Scanpix

Pagājušajā sezonā Londonas "Chelsea" cieta pamatīgu fiasko. Vasarā tika parakstīts līgums ar galveno treneri Antonio Konti, kurš sarunās ar īpašnieku Romānu Abramoviču norādījis: lai cerētu uz panākumiem, nepieciešama sastāva pārbūvēšana.

Londonas "Chelsea" pirms piecām dienām viesos ar 0:3 piekāpās "Arsenal", izdarot tikai divus sitienus vārtu rāmī, bet iepriekšējā kārtā savā laukumā ciesta neveiksme pret "Liverpool" ar 1:2. Ar sešos mačos sakrātajiem desmit punktiem "Chelsea" pašlaik ieņem astoto vietu Premjerlīgā.

Pagājušajā sezonā "Chelsea" neizdevās aizstāvēt izcīnīto titulu – komanda ierindojās tikai desmitajā pozīcijā. Tika uzskatīts, ka galvenais neveiksmju iemesls bija nesaskaņas starp atlaisto galveno treneri Žuzē Morinju un pieredzējušajiem futbolistiem. Tomēr citu pozīciju ieņēmis itāliešu speciālists Antonio Konte, kurš "Chelsea" vada šajā sezonā.

Konte šonedēļ trīs dienas pēc kārtas pusdienojis kopā ar "Chelsea" īpašnieku Romānu Abramoviču, daloties pārdomās par zaudējumiem "Arsenal" un "Liverpool". Pēc trenera, kurš aizvadītajā Eiropas čempionātā vadīja Itālijas izlasi, domām, nepieciešama sastāva pārbūve, jo daudzi futbolisti vairs nespēs atgūt sportisko formu, kādā atradās brīdī, kad izcīnīja Premjerlīgas titulu.

Tāpat Konte norādījis, ka pēc situācijas novērtēšanas viņam šķietot, ka futbolisti domā, ka var kontrolēt ģērbtuves. Galvenais treneris nolēmis situāciju mainīt, un viņam piekrīt arī Abramovičs, kurš ir gatavs lielām pārmaiņām.

Konte, kurš laika posmā no 2012. līdz 2014. gadam kopā ar Turīnas "Juventus" trīs reizes pēc kārtas kļuva par Itālijas čempionu, pēcak pārņemot valstsvienības stūri, nosaucis piecus spēlētājus, kuri, pēc viņa domām, vairs nespēlēs agrākajā līmenī. Protams, futbolistiem tiks dota iespēja treneri pārliecināt par pretējo, tomēr visas zīmes liecina, ka viņi būs pieejami nākamajā transfēru logā.

Starp viņiem ir 33 gadus vecais serbu aizsargs Braņislavs Ivanovičs un viņa tautietis Nemanja Matičs, kurš bija viena no centrālajām figūrām pirms diviem gadiem, kad "Chelsea" atkal tika kronēta par Anglijas labāko komandu.

Tāpat nežēlestībā kritis viens no Anglijas izlases līderiem Gerijs Keihils, kurš neveiksmīgi nospēlēja situācijā, kad "Arsenal" atklāja rezultātu. Pēc tam, kad savainojumu būs sadziedējis francūzis Kurts Zumā, tiek paredzēta Keihila nosēdināšana rezervē.

Konte vietu jaunajā modelī neredz arī brazīlietim Oskaram, kurš pērn 27 spēlēs guva tikai trīs vārtus, un spāņu saspēles veidotājam Seskam Fabregasam, kurš kopā ar izlasi uzvarējis Pasaules kausā un divas reizes triumfējis Eiropas čempionātā. Pret "Arsenal" Fabregass tika nomainīts pēc nepilnas stundas.

Izmantotie resursi:
The Times & The Sunday Times

  +3 [+] [-]

, 2016-09-29 19:05, pirms 7 gadiem
OU ŠIT!!!
man jau gribētos Sesku redzēt Arsenal, bet pēc tādas mauķeles izskatīsies.

  +3 [+] [-]

, 2016-09-29 19:07, pirms 7 gadiem
Ulvi, labs darbs. Dzeltenaas lapeles rakstu pasniegt kaa oficiaalu zinu. Nekadus vardus Konte nav saucis un tie visi ir kkadu zhurnaljugas (kaa daudzi sc.com autori) izdomajums.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-29 19:12, pirms 7 gadiem
Vo vo, ir viniem tads zurnaluga, Suvzvda saucas, poliglots iesauka!

     [+] [-]

, 2016-09-29 19:32, pirms 7 gadiem
Davai tik uz prieksu!!sen jau vajadzeja tos visus spēlētājus pārdot un njemt jaunus

  +4 [+] [-]

, 2016-09-29 19:37, pirms 7 gadiem
The Times nav gluži dzeltenā lapele Anglijā, tomēr nopietnāks par The Sun un pārējiem tabloīdiem

  +1 [+] [-]

, 2016-09-29 19:59, pirms 7 gadiem
nav duumi bez uguns.

     [+] [-]

, 2016-09-29 20:25, pirms 7 gadiem
Šī gan nav oficiālas ziņa, vien kaut kā preses pīle, bet nu:
- Matiča vietā ir Kantē
- Kehilu ar var nahrenizēt jo ir Luizs un Zumā
- Ivans arī var doties prom, jo viņam malā var likt Azpi, bet kreisajā malā Alonso
- Sesks ar var oties prom, jo vietā ir Čaloba
- Oskars ar var doties prom, vietā ir RLC

     [+] [-]

, 2016-09-29 20:28, pirms 7 gadiem
Ivanovich jau sen nevelk!
Oskaru gan vareja paturet. Pagajusaja gada ari parejie neko neiesita jo chelsija sukaja !

     [+] [-]

, 2016-09-29 21:07, pirms 7 gadiem
bitoose, nafig Arsenal kaut kāds Sesks vajadzīgs? Lai vien turpina savu karjeras lejupslīdi uz kaut kādu Turcijas līgu

     [+] [-]

, 2016-09-30 01:18, pirms 7 gadiem
Skarbi, ka jādrukā tik dzeltenu ziņu. Skaidrs, ka viņš nerēķinās ar vairākiem spēlētājiem tuvākajās spēlēs (sliktā snieguma dēļ) un nākotnē kopumā. Tomēr konkrētus vārdus viņš varbūt sievai ir nosaucis. Cik gan neloģiski ir minēt šādā ziņā Oskaru, kurš patiesībā ir Kontes favorīts. Cik gadus viņš Juvē viņu medīja un tagad pat ļauj Seska vietā laukumā regulāri doties. Tas vien liecina, cik ļoti šī ziņa ir sagrozīta un dzeltena.