Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Viasat Sport Baltic piedāvās Anglijas un Vācijas kausu finālus futbolā

Viasat Sport Baltic piedāvās Anglijas un Vācijas kausu finālus futbolā
''Arsenal'' galvenais treneris Arsēns Vengers
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, 30.maijā, Viasat sporta kanālā Viasat Sport Baltic piedāvā Anglijas kausa finālu, kurā tiksies Arsenal un Aston Villa komandas, un Vācijas kausa izšķirošo spēli, kurā Dortmundes Borussia tiksies ar Wolfsburg futbolistiem. Nenokavējiet futbolu ekskluzīvi kanālā VSB!

Anglijas un Vācijas galvenajās futbola arēnās – Vemblija un Berlīnes olimpiskajā stadionā – sestdien notiks attiecīgi Anglijas un Vācijas kausu finālspēles. Vemblija stadionā Londonā vienpadsmitkārtējie Anglijas kausa īpašnieki tiksies Arsenal tiksies ar Aston Villa, kas kausa izcīņā uzvarējuši 7 reizes. Premjerlīgā Arsenal izcīnīja trešo vietu, bet Aston Villa finišēja 17.vietā, par mata tiesu saglabājot vietu Anglijas futbola augstākajā ešelonā arī nākamajā sezonā.

Berlīnes olimpiskajā stadionā par Vācijas kausu cīnīsies trīskārtējie trofejas īpašnieki Dortmundes Borussia un Wolfsburg, kas tikai reizi spēlējuši turnīra finālā, 1995.gadā ar 0:3 piekāpjoties Menhengladbahas Borussia futbolistiem. Toties Bundeslīgā šosezon Wolfsburg finišēja otrie, kamēr Dortmundes Borussia palika tikai 7.vietā.

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Divu titulētu Anglijas kausa dalībnieku duelī Arsenal būs izteikts favorīts. Šosezon abās sasvstarpējās cīņās Premjerlīgā londonieši uzvarēja ar iespaidīgiem rezultātiem – 3:0 un 5:0! Turklāt Arsenal šobrīd ir šī kausa sargātājs, un nelaidīs garām iespēju trešo reizi kluba vēsturē triumfēt turnīrā vismaz divas sezonas pēc kārtas. Aston Villa, kas ar grūtībām nosargāja vietu Premjerlīgā, šī ir lieliska izdevība tikt uz UEFA Eiropas līgas skatuves, jo uzvaras gadījumā klubs nopelnīs ceļazīmi uz grupu turnīru. Ja triumfēs Arsenal, šo ceļazīmi iegūs Southampton. Pašiem londoniešiem tā vairs nav nepieciešama, jo jau ir biļete kabatā uz UEFA Čempionu līgas pamatturnīru.”

Oskars Morozovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Šī Vācijas kausa izcīņas finālspēle noslēdz Jirgena Klopa septiņus gadus Dortmundes Borussia galvenā trenera postenī. Klopam izdevies glābt neveiksmīgi sākto sezonu, izcīnot komandai vietu nākamās sezonas UEFA Eiropas līgā, taču Vācijas kausa izcīnīšana būtu kā skaists reveranss pirms šķiršanās. Skaistas atvadas var sabojāt Wolfsburg vienība, kas šo sezonu noslēdza valsts vicečempionu godā un Eiropas līgā tika līdz ceturtdaļfinālam. Borussia sešas reizes spēlējuši kausa finālā, trīs reizes triumfējot tajā, kamēr Wolfsburg savā vienīgajā finālā 1995.gadā piedzīvoja zaudējumu. Šosezon Bundeslīgas turnīrā komandas tikās divreiz - spēle Dortmundē noslēdzās neizšķirti 2:2, savukārt Volfsburgā mājinieki bija pārāki ar 2:1.”

Anglijas un Vācijas kausu fināli kanālā Viasat Sport Baltic:
• Sestdien, 30.maijā 19:25 Anglijas kausa fināls. Arsenal – Aston Villa
• Sestdien, 30.maijā 21:30 Vācijas kausa fināls. Dortmundes Borussia – Wolfsburg

Papildu informācija:
Līna Kārkliņa Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja


, 2015-05-29 15:55, pirms 9 gadiem
Un kad kanālā atgriezīsies teniss? Vai arī nauda tiek taupīta Rio vieglatlētikas iesildīšanās laukuma translēšanai?
, 2015-05-29 16:33, pirms 9 gadiem
edvins_straume_107735 rakstīja: Man liekas, ka nekad. Un kāda tam vispār jēga? Grand Slam turnīrus nemaz nerādīja. Un rādīja tikai večus. Tā taču bija vistīrākā cūcība un diskriminācija, Mani, piemēram, galvenokārt interesē sieviešu teniss, nevis tikai visu laiku skatīties uz big 4 purniem.
Jā, Tev arī Lebrons rietumu konferencē būtu "parasts spēlētājs". Par Tavu izpratni jautājumu vairs sen nevienam nav.
, 2015-05-29 16:59, pirms 9 gadiem
edvins_straume_107735 rakstīja: Labi, ka tev ar to izpratni ir viss okay - turpini vien rakstīt, savus komentārus par Simonīti. Interesanti kā tu varētu paspēlēt, ja tev tēvs būtu nomiris - mērgli.
Nez, kā gan Halepa to varētu zināt? Vai tik Tu nejauc tēvu ar brālēnu? Turklāt pagājuši jau vairāki mēneši.

Bet Tev jau patīk jokot/pārspīlēt par tādām lietām, way to go!
, 2015-05-29 17:00, pirms 9 gadiem
edvins_straume_107735 rakstīja: Un tu pat gramatiski pareizi nemāki rakstīt - "izpratni jautājumu" - ha-ha. Ej pamācies vēl uz skolu - kā ir pareizi jāraksta - idiņ.
Tev pat latviešu valodas saprašanas nav, haha.

P.S. Nepaslinkoju - 3 komentāros 8 kļūdas Tev Sāc meklēt, pēc Beerfesta apmeklēšanas rīt no rīta ieskatīšos, vai kļūdu labojumu būsi veicis.
, 2015-05-29 17:06, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Jā, Tev arī Lebrons rietumu konferencē būtu "parasts spēlētājs". Par Tavu izpratni jautājumu vairs sen nevienam nav.
Haha, laikam Lebrona heiteris, bet nu pamatiigi akls
, 2015-05-29 17:10, pirms 9 gadiem
edvins_straume_107735 rakstīja: Vēl viens Lebrona fans parādījās. Warriors ar Kariju finālā izdrāzīs to jūsu Lebronu.
Neesmu Lebrona fans, bet teikt, ka vinjs ir parasts speletajs, var tikai taadi neandertalieshi kaa tu.

P.S. Paskatiisimies veel, kas uzvares. Cerams, ka Cavs.
, 2015-05-29 17:14, pirms 9 gadiem
edvins_straume_107735 rakstīja: Pareizi ir "par tavu jautājumu izpratni" Un es neko nejaucu - atšķirībā no tevis.
es par Taviem jautājumiem neko neesmu teicis. Ja gribi, varu uzrakstīt tā, ka bērnam pat būs skaidrs:

Nevienam jau sen nav jautājumu par Tavu izpratni.

P.S. Standarta secība šī portāla komentētājam, kurš nespēj atzīt savus feilerus, - pa priekš gramatika, pēc tam skolnieks, kurš var atļauties brīvo laiku komentāru rakstīšanai un lasīšanai, nākamais būs - ar Tevi tāpat nav jēgas diskutēt, jo Tu neko nesaproti, pašā nobeigumā - es jau to nemaz neesmu teicis.
Čao, bambino!
, 2015-05-29 17:21, pirms 9 gadiem
edvins_straume_107735 rakstīja: A jums lohi neliekas, ka es varbūt speciāli pārspīlēju? Bet jā - es Lebroniņu tiešām nevaru ciest.
Ja es lohs, tad tu esi lohs kubaa
, 2015-05-29 23:30, pirms 9 gadiem
Velns, atnāku un visu izdzēsis mans dārgais draugs Ehhh, žēl, man šītādi puiki baigi patīk
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.
Foto: EPA/Scanpix
9

''United'' divas reizes atspēlējas un trillerī izslēdz ''Liverpool'' no FA kausa

Šodien FA kausa izcīņā noskaidrojās atlikušās divas pusfinālistes. Londonas ''Chelsea'', gūstot divus vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā, ar 4:2 pārspēja ''Leicester'', bet Mančestras ''United'' divas reizes atspēlējās, otrajā pagarinājumā guva divus vārtus un septiņu vārtu mačā ar 4:3 pārspēja principiālo sāncensi ''Liverpool''.