Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Premjerlīgas klubs "Watford" pandēmijas laikā tiek pie franču pussarga

Agris Suveizda

Premjerlīgas klubs "Watford" pandēmijas laikā tiek pie franču pussarga
Paps Gejs. Foto: watfordfc.com

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Watford" pavēstījis par piecu gadu vienošanās panākšanu ar franču pussargu Papu Geju, kurš 1. jūlijā pievienosies kā brīvais aģents.

21 gadu vecais balsta pussargs līdzšinējo karjeru ir pavadījis Francijas "Ligue 2" klubā "Le Havre". Pusgadu līdz līguma beigām citiem klubiem ir tiesības noslēgt pirmsvienošanos, ko "Watford" ar visām iesaistītajām pusēm arī ir izdarījusi. Gejs ir piekritis piecu gadu līgumam, kas spēkā stāsies 1. jūlijā.

Iepriekš spēlējis arī "Le Havre" dublieros Francijas 4. līgā, šī ir Geja pirmā pilnvērtīgā sezona 2. divīzijā, kurā "Le Havre" ieņem sesto vietu. Gejs ir sācis 24 no 25 spēlēm. Francijā dzimušais senegāliešu izcelsmes pussargs ir spēlējis arī Francijas U19 izlasē, tomēr atlases mačos nav piedalījies.

"Watford" paziņojums seko nākamajā dienā pēc Francijas valdības lēmuma līdz augustam aizliegt profesionālā sporta sacensības. Lai arī Francijas čempionāta sezona vēl nav izbeigta un teorētiski pastāv iespēja to atsākt vasaras beigās, ticamākais scenārijs ir tāds, ka jau rīt Francijas Profesionālā līga oficiāli atcels šo sezonu abās stiprākajās valsts līgās.

Atgādinām, ka pandēmijas laikā pirmsvienošanos noslēdza arī cits Premjerlīgas klubs "Norwich", kas parakstīs trīs gadu līgumu ar Luksemburgas izlases un "Dudelange" uzbrūkošo pussargu Danelu Sinani. "Norwich" šobrīd gan atrodas pēdējā vietā un nākamsezon varētu Premjerlīgā vairs nespēlēt. Arī "Watford" cīnās par izdzīvošanu un šobrīd ieņem 17. vietu, kas kā pirmā ļauj palikt līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.watfordfc.com/teams/fir...