Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Sulšērs: "Neviens nesapņo par četrinieku. "United" vienmēr jātēmē uz titulu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sulšērs: "Neviens nesapņo par četrinieku. "United" vienmēr jātēmē uz titulu"
Ūle Gunnars Sulšērs. Foto: PA Pictures/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs norādījis, ka viņš nebūs apmierināts, ja komanda ierindosies ceturtajā vietā – mērķi ir lielāki.

Iekļūt starp četrām labākajām komandām – Anglijā tas ir svarīgi, lai iegūtu tiesības nākamajā sezonā startēt UEFA Čempionu līgā. Brīdī, kad no amata tika atlaists Žuzē Morinju un pie stūres stājās Sulšērs, "United" no ceturtajā vietā esošās "Chelsea" atpalika 11 punktus. Taču sešu uzvaru sērija (kopā astoņas, bet divas izcīnītas kausā) ļāvusi deficītu samazināt līdz trim punktiem.

"Šeit neviens nesapņo par iekļūšanu četriniekā. Kad spēlē "United", vienmēr ir jātēmē uz uzvaru Premjerlīgā. Šosezon tas neizdosies, bet ir jābūt gataviem citiem izaicinājumiem. Ir Čempionu līga, ir FA kauss, tāpēc nevaram teikt, ka ceturtās vietas iegūšana nozīmēs izdevušos sezonu," pauda Sulšērs.

Čempionu līgā pretī stāsies Francijas čempione Parīzes "Saint-Germain", kamēr FA kausā tika pieveikts "Arsenal", bet nākamā pretiniece būs cita Londonas komanda – "Chelsea".

"Uz lietām jāskatās citādi: vai varam šajā sezonā izcīnīt kādu titulu. Ja esmu "United" treneris, tad pirms katras spēles domāju, ka varam izcīnīt uzvaru," pauda Sulšērs. Premjerlīgā viņa mērķis esot noķert septiņus punktus priekšā esošo "Tottenham" un iegūt trešo vietu.

Tomēr sekoja piebilde: "Pašlaik esam sestie, tāpēc diezgan atpaliekam no vadošajām komandām. Taču vienlaikus cīnāmies par iekļūšanu pirmajā trijniekā. Nedomāju, ka pašlaik varam reāli domāt par pirmo vai otro vietu. Bet priecājos par futbolistiem, par viņu vēlmi un garu. Tas ir ļoti svarīgi."

"Šie mēneši jāizmanto, lai gatavotos nākamās sezonas izaicinājumiem. Pērn bijām otrie, šosezon gribējām cīnīties par uzvaru, bet tas nesanāca. Jāveic reorganizācija, un nākamajā sezonā jāsavāc vairāk punktu."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2019-01-29 14:40, pirms 5 gadiem
Labs koefs uz MU xD Samainat vietām

     [+] [-]

, 2019-01-29 14:41, pirms 5 gadiem
Labs koeficents uz MUTD
🤔😂🤔🤔😂

     [+] [-]

, 2019-01-29 15:19, pirms 5 gadiem
Neslikts koefs

     [+] [-]

, 2019-01-29 16:15, pirms 5 gadiem
Koeficienti samainīti pareizās vietās

     [+] [-]

, 2019-01-29 19:40, pirms 5 gadiem
Bukiji uz to tik cer, ka vairums liks uz MU. Drošs 1:1.