Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Newcastle" vairs netiek pārdota

Andrejs Siliņš

"Newcastle" vairs netiek pārdota
Maiks Ešlijs (pa labi) turpinās būt "Newcastle" īpašnieks
Foto: AFP

Ja kāds vēlējās iegādāties Anglijas Premjerlīgas futbola klubu "Newcastle United", tad nu jau ir par vēlu - kluba īpašnieks Maiks Ešlijs oficiāli paziņojis, ka klubu vairs nepārdos un paliks klubā kā tā īpašnieks.

Kā zināms, Ešlijs nolēma pārdot klubu septembrī pēc tam, kad līdzjutēji izrādīja milzīgu neapmierinātību par galvenā trenera Kevina Kīgana aiziešanu. Kīgans pameta klubu, jo nebija vienisprātis ar kluba vadību spēlētāju iepirkšanās jautājumos - treneris vēlējās iegādāties jaunus papildinājumus, kamēr klubs bija pretējās domās.

"Esmu priecīgs izbeigt neskaidrību par kluba nākotni, kas varētu būt līdzjutēju galvās," paziņoja Ešlijs. "Man 2009. gads būs gads, kurā mēs visi kopā turpināsim kluba attīstību. Pat tagad, kad neesmu spēlēs klātienē, esmu skatījies un atbalstījis mūsu komandu un bijis pirmais, kurš apsveic Džo Kinnīru ["Newcastle" galvenais treneris - A.S.], ja rezultāts ir bijis labs."

"Kad septembrī izliku klubu pārdošanā, teicu, ka ir divi ļoti svarīgi nosacījumi. Pirmkārt, ikvienam potenciālajam pircējam būtu jāparāda, ka viņam ir labākās intereses klubā, ka viņš te būs ar sirdi un varēs finansiāli visu nosegt. Otrkārt, devu savu vārdu, ka, cik ilgi vien būšu īpašnieks, klubs atbildīgi startēs visos līmeņos. Ceru, ka pieņemsiet, ka patiešām tā arī ir."

Ešlijs klubu iegādājās pagājušā gada maijā par aptuveni 135 miljoniem sterliņu mārciņu un ieguldīja tajā vēl aptuveni 100 miljonus, lai nomaksātu līdz tam sakrājušos parādus un pastiprinātu sastāvu. Ja šīs sezonas sākums komandai padevās briesmīgs, tad turpinājums jau bija nedaudz labāks, un tagad amerikāņu miljardierim piederošais klubs ieņem 12. pozīciju turnīra tabulā.

Izmantotie resursi:
nufc.premiumtv.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2008-12-28 13:06, pirms 15 gadiem
CRonaldo17 rakstīja: tipisks anglis resns un bravuuriigs
iemaacies lasiit- TONTON...vinsh nav anglis!!!

  +7 [+] [-]

, 2008-12-28 13:06, pirms 15 gadiem
Viņš ir amerikānis!

un tagad amerikāņu miljardierim piederošais klubs ieņem 12. pozīciju turnīra tabulā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-28 13:23, pirms 15 gadiem
Kā zināms, Kīgans nolēma pārdot klubu septembrī pēc tam, kad līdzjutēji izrādīja milzīgu neapmierinātību par galvenā trenera Kevina Kīgana aiziešanu.

Autors izlabo ludzu!!Kigans nevar but gan ipasnieks gan treneris!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-12-28 13:55, pirms 15 gadiem
CRonaldo17 rakstīja: nee , cristiano
mēsls tu esi! Dzīvo tālāk savā iedomu pasaulē

     [+] [-]

, 2008-12-28 13:56, pirms 15 gadiem
neitrals23 rakstīja: Autors izlabo ludzu!!Kigans nevar but gan ipasnieks gan treneris!
teorētiski var gan bet jā, paldies, ka pamanīji, labots.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-28 16:58, pirms 15 gadiem
14. Newcastle 20 5 7 8 26:32 22