Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kinnīrs paliek līdz sezonas beigām

Andrejs Siliņš

Kinnīrs paliek līdz sezonas beigām
Džo Kinnīrs
Foto: railwaysleeper.com

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Newcastle United" vadība noslēgusi līgumu līdz šīs sezonas beigām ar līdzšinējo galvenā trenera vietas izpildītāju Džo Kinnīru, kurš bija aizstājējs, kamēr klubs atrastu jaunu treneri.

Pēc Kevina Kīgana aiziešanas no kluba sezonas sākumā "Newcastle" piedāvāja īstermiņa līgumu uz mēnesi Kinnīram, kamēr tiek meklēts jauns treneris. Tam sekoja vēl viens tāds pats līgums, bet, tā kā rezultāti nedaudz uzlabojušies, klubs nolēmis atstāt Kinnīru līdz sezonas beigām galvenā trenera amatā.

"Kopš ierašanās Ņūkāslā esmu izbaudījis šo darbu un pieredzi," sacīja pats speciālists. "Spēlētāji bijuši lieliski darbā, un līdzjutēji jau kopš paša sākuma man likuši justies kā mājās." Kinnīram gan pāris reizes jau izdevies saķerties ar Futbola Asociāciju - vispirms par kaislīgu lamāšanos pēcspēles preses konferencē, bet vēlāk par tiesneša nosaukšanu par "mikimausu".

Tikmēr kluba amerikāņu īpašnieks Maiks Ešlijs turpina sarunas ar iespējamajiem kluba pircējiem, kas gan pasaules ekonomiskās situācijas un citu iemeslu dēļ nesokas tik labi, kā varētu vēlēties.

Izmantotie resursi:
nufc.premiumtv.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-28 22:37, pirms 15 gadiem
Felon rakstīja: Vai tad Cauna ir sliktaks par to ,kas spele un zaude NCastle sastava?-nebut ne,Cauna pat ir labaks.
LOL. Cauņam vēl ilgi jāaug kaut vai līdz PL lejasgala kluba līmenim... pašlaik viņš labākajā gadījumā varētu tikt CFC līmeņa klubā. Ja tā nebūtu, tad Čelsī vai Sanderlenda viņu jau būtu savākusi.
Ar urugvajiešiem laikam domāji argentīniešus Koločīni un Gutjeresu? Abi ir izlasē spēlējuši, tā kā padomā pats, vai slikts spēlētājs tiktu ARG izlasē. Un Urugvajas izlase, atšķirībā no Latvijas izlases, piedalās jauniešu un pieaugušo pasaules čempionātos