Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester City" par 68 miljoniem iegādājas centra aizsargu Diasu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Manchester City" par 68 miljoniem iegādājas centra aizsargu Diasu
Rubens Diass. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs “Manchester City” iegādājies centra aizsargu Rubenu Diasu, par viņu samaksājot 68 miljonus eiro. Viņš līdz šim spēlēja Portugāles klubā Lisabonas “Benfica”.

Lai iegādātos 23 gadus veco portugāli Rubenu Diasu, “Manchester City” samaksājusi 68 miljonus eiro, darījumā iekļauti arī iespējamie bonusi 3,6 miljonu vērtībā. Tāpat klubi panākuši vienošanos, ka Lisabonas “Benfica” šķirsies no 15 miljoniem, lai iegādātos 32 gadus veco argentīniešu centra aizsargu Nikolasu Otamendi.

Sestdien “Benfica” pieveica “Moreirense”, un Diass bija komandas kapteinis, kā arī guva vārtus. Spēles noslēgums bija emocionāls, centra aizsargam apskaujot komandas biedrus un “Benfica” sporta direktoru Rui Koštu. Diass “Benfica” rindās aizvadīja 133 spēles un guva 12 vārtus. “Tā man bija īpaša spēle, un vēl patīkamāku to padarīja gūtie vārti. Domāju, visiem ir skaidrs, kāpēc pēc mača apskāvu tieši Rui Koštu,” teica Diass.

Sākotnējais “Manchester City” mērķis bija senegālietis Kalidū Kulibalī, kurš pārstāv “Napoli”, tomēr Itālijas kluba prasītā summa - 90 miljoni - bija pārāk liela. Galvenais treneris Peps Gvardiola jau labu laiku meklēja labās puses centra aizsargu - kopš brīža, kad prom devās kapteinis Vensāns Kompanī.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-09-28 13:36, pirms 4 gadiem
Liidz ar to Garcija tiek laists valjaa?

     [+] [-]

, 2020-09-28 14:47, pirms 4 gadiem
Nezinu, šķiet, ka Peps nevar pats sakārtot aizsardzību, un ne visa vaina ir spēlētājos. Tomēr pirms šī pirkuma ieguldīti 350 MILJONI aizsardzībā vien, un šis būs septītais 40m aizsargs piecos gados, kamēr visiem pārējiem klubiem kopā ir tikai četri tik dārgi nopirkti aizsargi. Bet nu tad jau redzēs. Lasīju, ka šis džeks esot lielisks līderis, iespējams, ka varēs beidzot aizstāt Kompany.

  -1 [+] [-]

, 2020-09-28 14:59, pirms 4 gadiem
portugāļiem jaunā izlase sāk izskatīties arvien labāk....Bruno, Felix utt..man pat šķiet, ka viņiem Ronaldu sāk traucēt, jo šis grib visu darīt pats..

     [+] [-]

, 2020-09-28 16:29, pirms 4 gadiem
NilsK rakstīja: Liidz ar to Garcija tiek laists valjaa?
Tas liktos loģiski. Ja Barsa kaut ko pieklājīgu piedāvās, vajadzētu laist prom.

     [+] [-]

, 2020-09-28 17:24, pirms 4 gadiem
septembris rakstīja: Tas liktos loģiski. Ja Barsa kaut ko pieklājīgu piedāvās, vajadzētu laist prom.
Runā ka ap 15 miljoniem city gribot. Pirms kāda laika bija ap 30 miljoniem, kas ir vienkārši crazy Bet lai tik pārdot, nevajag komandā spēlētaju, kurš tur nevēlas atrasties. Būtu Peps labāk Harwoood Bellis devis iespēju

     [+] [-]

, 2020-09-28 17:28, pirms 4 gadiem
emgape rakstīja: Nezinu, šķiet, ka Peps nevar pats sakārtot aizsardzību, un ne visa vaina ir spēlētājos. Tomēr pirms šī pirkuma ieguldīti 350 MILJONI aizsardzībā vien, un šis būs septītais 40m aizsargs piecos gados, kamēr visiem pārējiem klubiem kopā ir tikai četri tik dārgi nopirkti aizsargi. Bet nu tad jau redzēs. Lasīju, ka šis džeks esot lielisks līderis, iespējams, ka varēs beidzot aizstāt Kompany.
Un no tiem tikai Laports un Walker ir bijuši tās summas vērti. Kaut gan tieši Laports ir noracis pēdējos divus ucl mačus