Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Liverpool" var tikt izslēgta no Līgas kausa par spēlētāja neatļautu pieteikšanu

"Liverpool" var tikt izslēgta no Līgas kausa par spēlētāja neatļautu pieteikšanu
"Liverpool" mačā pret "MK Dons". Foto: imago images/Focus Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs „Liverpool” publiski apstiprinājis, ka Anglijas Futbola līga (EFL) izmeklē lietu par Līgas kausa trešās kārtas spēli pret „MK Dons”. Tiek pieļauts, ka „Liverpool” sūtījusi laukumā spēlētāju, kurš nav varējis tikt iekļauts pieteikumā. Spēlētāja vārds netiek atklāts.

Līgas kausa trešajā kārtā „Liverpool” ar 2:0 pārspēja „League One” komandu „MK Dons”. Galvenais treneris Jirgens Klops šajā mačā nesūtīja pašu labāko pieejamo sastāvu, bet uzticējās vairākiem rezervistiem, ieskaitot četrus pusaudžus. Uzvara šajā mačā nodrošināja tikšanu ceturtajā kārtā, kurā būs jāspēkojas ar „Arsenal”.

Taču šī mača norise ir apdraudēta, jo EFL sākusi izmeklēšanu par „Liverpool” pieteikumu šajā mačā. Pagaidām plašāka informācija publiski netiek piedāvāta, taču tiek izmeklēts, vai „Liverpool” laukumā nav sūtījusi spēlētāju, kurš saskaņā ar noteikumiem nevarēja atrasties pieteikumā. Šī spēlētāja identitāte netiek minēta.

„Mēs izmeklējam šo lietu,” EFL preses sekretārs pavēstījis ārzemju medijiem. Savukārt „Liverpool” norādīja, ka ir informēta par uzsākto izmeklēšanu un ka sadarbojas ar līgas vadību, lai noskaidrotu notikušo, bet plašākus komentārus šobrīd nesniegs.

Tiek ziņots, ka „Liverpool” varētu saņemt naudas sodu vai pat saņemt tehnisko zaudējumu šajā mačā, kas nebūtu bezprecedenta gadījums.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/li...


Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.