Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Šmaihelam operācija, cer atgriezties pirms spēles pret "Liverpool"

Andrejs Siliņš

Šmaihelam operācija, cer atgriezties pirms spēles pret "Liverpool"
Kaspers Šmaihels
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempiones "Leicester City" vārtsargs Kaspers Šmaihels sestdien notikušajā spēlē pret "Swansea" guva savainojumu un, lai atveseļotos, futbolistam būs nepieciešama operācija.

"Leicester" vakar mājās tikās ar "Swansea" un izcīnīja uzvaru ar rezultātu 2:1. Tomēr neilgi pēc otrā puslaika sākuma Šmaihels aicināja veikt maiņu, jo nevarēja turpināt spēli, un 57. mača minūtē Šmaihelu nomainīja vācietis Rons-Roberts Cīlers, ko klubs iegādājās aizvadītajā starpsezonā no "Hannover 96" kluba.

"Kaspers pēdējo mēnesi spēlējis ar nelielu trūci un pirmdien viņam tiks veikta operācija," pēc mača atklāja Lesteras komandas galvenais treneris Klaudio Ranjēri. "Atveseļošanās ilgs četras piecas dienas, bet pēc tam viņam vajadzētu būt gatavam atkal spēlēt. Operācija jau bija plānota, taču viņš vēlējās spēlēt arī šajā mačā. Kad sāka just sāpes, nolēmām veikt maiņu."

Tas nozīmē, ka 29 gadus vecais vārtsargs Šmaihels nevarēs palīdzēt Dānijas izlasei jaunnedēļ gaidāmajā pārbaudes spēlē pret Lihtenšteinu un pirmajā Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra mačā pret Armēniju. Pēc izlašu pārtraukuma Premjerlīga atsāksies 10. septembrī, un "Leicester City" paredzēts mačs pret "Liverpool", uz ko Šmaihelam jau vajadzētu būt atpakaļ ierindā.

Uzvara pār "Swansea" bija pirmais "Leicester" panākums jaunajā sezonā, pirms tam tika zaudēts "Hull" (1:2) un neizšķirti (0:0) spēlēts ar Londonas "Arsenal". Četri punkti šobrīd ļauj ieņemt devīto vietu turnīra tabulā, kamēr nākamā pretiniece "Liverpool" atrodas tikai vietu zemāk.

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

     [+] [-]

, 2016-08-28 15:58, pirms 8 gadiem
Petera Smaihela dels?

     [+] [-]

, 2016-08-28 16:20, pirms 8 gadiem
pilcha rakstīja: Petera Smaihela dels?
Jaa!...Bet ja arii nevarees atgriezties, nekas tragisks tas nebuus Lesterai, jo rezervee ir talantiigais vaacu GK Ciilers, kursh ieprieksh speeleeja Hannoveree 96.