Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Premjerlīgas čempions Lalana par brīvu pamet Liverpūli un pievienojas "Brighton"

Premjerlīgas čempions Lalana par brīvu pamet Liverpūli un pievienojas "Brighton"
Adams Lalana. Foto: PA Wire/PA Images

Anglijas Premjerlīgas kluba "Brighton&Hove Albion" pussargu līniju papildinājis 32 gadus vecais Adams Lalana. Viņš no čempiones "Liverpool" pārnācis par brīvu, jo beidzās futbolista līdzšinējais līgums.

Liverpūlē ierodoties galvenajam trenerim Jirgenam Klopam, viņa pirmajā pusotrā gadā Adams Lalana bija viens no svarīgākajiem spēlētājiem laukumā. Taču vēlāk pussargs cīnījās ar savainojumiem un zaudēja vietu sastāvā. Aizvadītajā Premjerlīgas sezonā Lalana laukumā devās 15 spēlēs, tikai trīs no tām sākot starta sastāvā. Viņš neaizvadīja nevienu maču pēc sezonas atsākšanas. Lalana guva vienus vārtus, un tie bija ļoti svarīgi – viņš 85. minūtē izrāva 1:1 izbraukumā pret "Manchester United".

Tagad 32 gadus vecais Lalana par brīvu devies uz "Brighton&Hove Albion", ar ko parakstījis trīs gadu līgumu. Vienība sezonu pabeidza 15. vietā, izslēgšanas spēļu zonu apsteidzot par septiņiem punktiem. "Viņam piemīt gan pieredze, gan kvalitāte, un viņa pievienošanās mums laukumā dos priekšrocības. Adams būs lielisks paraugs jaunajiem futbolistiem," teica galvenais treneris Greiems Poters. "Atliek paskatīties uz viņa CV, un uzreiz ir skaidrs, cik meistarīgs viņš ir. Pēc dažām nedēļām sāksim gatavošanos sezonai, un jau tagad nevaru sagaidīt mūsu sadarbību."

Lalana pievienojās "Liverpool" 2014. gada vasarā, viņa bijušajai komandai "Southampton" saņemot 25 miljonus mārciņu. Liverpūlē pussargs kļuva par Premjerlīgas čempionu, virs galvas paceļot arī Čempionu līgas trofeju (ceļā pretī kausam piedalījās divās grupu turnīra un vienā izslēgšanas spēlē), FIFA Klubu pasaules kausu un UEFA Superkausu. Lalana arīdzan aizvadījis 34 spēles Anglijas izlasē, tomēr valstsvienības krāsas viņš nav pārstāvējis kopš 2018. gada marta, kad devās laukumā pret Itāliju.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2020-07-28 10:11, pirms 4 gadiem
Paldies par golu šosezon Oldtrafordā, paldies par spēli Liverpool šajos laikos un lai veicas bez traumām pie kaijām!
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.