Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Premjerlīgas grandu mērķis 17 gadus vecais Seseņons pagarina līgumu ar ''Fulham''

Reinis Alksnājs
Reinis Alksnājs

Premjerlīgas grandu mērķis 17 gadus vecais Seseņons pagarina līgumu ar ''Fulham''
Seseņons šosezon visos turnīros nospēlēja 30 mačus un iesita septiņus vārtus, tai skaitā arī FA kausā pret Premjerlīgas vienību ''Hull City''.

Foto: imago/BPI/Scanpix

Malējais aizsargs Raiens Seseņons izvēlējies parakstīt jaunu trīs gadu līgumu ar Anglijas ''Championship'' (otrā līga pēc ranga) pērnās sezonas sesto labāko komandu ''Fulham''. Talantīgo jaunekli mērķēja vairāki valsts labākie klubi, bet izskatās, ka tiem būs jāpagaida.

''Fulham'' angļu aizsargs, kuram tikai pirms nedaudz vairāk nekā mēneša palika 17, aizvadītajā sezonā piedalījās 25 spēlēs Anglijas ''Championship'', palīdzot ''Fulham'' tikt sestajā vietā, kas garantēja sezonas turpinājumu cīņā par tikšanu uz Premjerlīgu. Tur gan komanda zaudēja pret Denisa Rakela ''Reading'' (1:1, 0:1). Seseņons tika iekļauts ''Championship'' sezonas simboliskajā vienpadsmitniekā, tiekot saukts par vienu no daudzsološākajiem Anglijas futbolistiem.

Lielu interesi par viņu izrādījusi Anglijas Premjerlīgas aizvadītās sezonas ceturtā stiprākā komanda ''Liverpool'', kā arī divas vietas augstāk finišējusī ''Tottenham Hotspur'', kas pēc The Sun datiem ''Fulham'' piedāvāja gandrīz 14 miljonus eiro, sakot, ka Seseņons klubam atgādina par otru visu laiku dārgāko futbolistu Geretu Beilu, kurš Londonā sāka tieši kā malējais aizsargs.

Arī ''Arsenal'' un abi Mančestras milži - ''United'' un ''City'' - esot novērojuši jaunekli, liekot noprast, ka tuvākajā laikā varēja piedāvāt pāreju. Tomēr Seseņo izvēlējās regulāru pirmās komandas futbolu un pagarināja līgumu ar ''Fulham'', kas visticamāk nozīmē, ka viņš šovasar nekur nedosies.

Raiens Seseņons šovasar piedalīsies ikgadējā UEFA Eiropas U-19 čempionātā, kur centīsies turpināt izcilo Anglijas jaunatnes vasaru, kur U-20 izlase jau izcīnījusi savu pirmo Pasaules kausu, kamēr U-21 vecuma valstsvienība iekļuva pusfinālā Eiropas čempionātā, kur izstājās tikai pēcspēles sitienu sērijā pret Vāciju (2:2, 11m 3:4).

Izmantotie resursi:
https://www.thesun.co.uk/sport/foot...