Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Džona Terija nākamā pietura varētu būt Birmingema

Reinis Alksnājs
Reinis Alksnājs

Džona Terija nākamā pietura varētu būt Birmingema
Džons Terijs atvadās no ''Chelsea'' līdzjutējiem pēc savas pēdējās spēles

Foto: REUTERS/Scanpix

Sky Sports ziņo, ka bijušais ''Chelsea'' kapteinis Džons Terijs, neskatoties uz Anglijas Premjerlīgas interesi, varētu vienoties ar līgu zemāk esošu ''Aston Villa'', kas ir piedāvājusi viena gada līgumu veterānam. Arī cita Birmingemas komanda ''Birmingham'' izrādījusi tādu pašu interesi.

Terija līgums ar Londonas ''Chelsea'' beigsies ja pēc trīs dienām, sākoties jūlijam. Interese pēc viņa ir no vairākiem Premjerlīgas klubiem kā ''West Brom'', ''Bournemouth'' un ''Swansea'', bet angļu veterāns nevēloties spēlēt pret ''Chelsea'', ar ko aizvadījis gandrīz 20 gadus kopā.

Jau pirms nepilnām divām nedēļām parādījās apstiprināta ziņa, ka ''Birmingham'' galvenais treneris Harijs Rednaps piedāvājis viena gada līgumu Terijam. Kolorītais angļu treneris sacīja: ''Man bija saruna ar viņu un tad teicu Džonam, lai nāk - viņš mācās par treneri - gads, divi un kas zina, ko viņš vēlēsies tālāk.''

Kopš tā laika gan Terijs ir publicējis bildi savā Instagram kontā, kā viņš spēlē golfu ar Stīvu Brūsu, kurš vada ''Birmingham'' niknākos konkurentus ''Aston Villa''. Tāpat aizsargs laidis klajā video, kur trenējas kopā ar Brūsa dēlu Aleksu, kuram arī 1. jūlijā iztecēs līguma termiņš ar sava tēva bijušo klubu ''Hull City''.

Džons Terijs ''Chelsea'' akadēmijai pievienojās 15 gadu vecumā un kluba sistēmu līdz šim bija pametis tikai uz vienu sezonu, kad īrē devās uz Notingemas ''Forrest''. Viņš jau bija sevi pierādījis kā stabilu ''Chelsea''vērtību pirms krievu biznesmeņa Romāna Abramoviča laika sākšanā klubā, un Terija loma nemazinājās pēc tam. Viņš ar Londonas komandu pacēla piecas Premjerlīgas trofejas, tai skaitā arī aizvadītajā sezonā. Nevar arī nepieminēt 2012. gadu, kad ''Chelsea'' negaidīti triumfēja Čempionu līgas izcīņā.

Lai arī Terijs tiek uzskatīts par vienu no visu laiku izcilākajiem Premjerlīgas aizsargiem, 2005. gadā tiekot pat atzīts par Premjerlīgas labāko spēlētāju (vienīgais aizsargs, kurš to ieguvis kopš 1992. gada), viņa karjerā bijuši vairāki skandāli, tai skaitā rasisma un sievas krāpšana ar bijušā komandas biedra Veina Bridža draudzeni.

Izmantotie resursi:
John Terry offered one-year contract by Aston...

Great day at Monte Rei 🇵🇹☀️ Thank you @montereiresort #Eligo Well played @4alexbruce #Steve #Nico

A post shared by John Terry (@johnterry.26) on Jun 17, 2017 at 7:31am PDT

     [+] [-]

, 2017-06-28 15:37, pirms 7 gadiem
Man tas liekas nedaudz jocīgi. Nespēlēt premjerlīgā lai tik nebūtu jāspēlē pret Čelsija. Bet tas lai paliek viņa paša ziņā. Viņam labāk zināms par mani.

     [+] [-]

, 2017-06-28 16:10, pirms 7 gadiem
Kāda problēma???.....vienojies ar klubu lai līgums paredz izlaist visas spēles pret savu bijušo klubu....tas ir kaut kas neiespējams???

  +1 [+] [-]

, 2017-06-28 19:35, pirms 7 gadiem
Nebūtu slikti, varētu palīdzēt Villai pacīnīties par atgriešanos Premjerlīgā. Villai nepieciešama laba komanda, nepiedien spēlēt līgu zemāk.